rp: 18063 skąd: Warszawa
Siema. Mam pewien problem i nietypową sprawę/prośbę do Was. Otóż jakiś czas temu kupiłem GTA V na PC w wersji pudełkowej i... Przez przypadek uszkodziłem tzn. zarysowałem płytę z numerkiem 5 przez co nie mogę zainstalować gry bo pojawia się błąd Jest ktoś na forum kto posiada wersję pudełkową "piątki" i byłby na tyle życzliwy by podesłać mi na PW obraz tej płyty lub pliki znajdujące się na niej? Wiem, że 8 GB to sporo ale będę dozgonnie wdzięczny jeśli ktoś się zdecyduje mi pomóc. Na dowód tego, że mam oryginalną grę i nie robię nikogo w balona podsyłam TO zdjęcie (sorry za jakość). Z góry dziękuję.
rp: 18063 skąd: Warszawa
Tak tylko, że przy moim łączu pobranie 60 GB jest praktycznie niemożliwe a 8 może jeszcze jakoś dałbym radę. Poza tym domniemam, że żeby pobrać grę w wersji elektronicznej trzeba założyć konto w Social Club a ja nie mogę tego zrobić bo nie mogę zainstalować gry więc i tego ustrojstwa też.
Dokładnie, konto można założyć przed instalacją gry. Masz jednak rację, że pobieranie całości w sytuacji kiedy potrzebna jest tylko jedna płyta to kłopot.
Ja niestety mam wersję cyfrową właśnie, ale na pewno znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która pomoże Pepe, jak tam z uploadem u Ciebie?
Ja mam wersję pudełkową i wysoki upload także nie ma dla mnie żadnego problemu, zwłaszcza kiedy fan GTA jest w potrzebie. Ja to mogę umieścić na jakimś hostingu i Ci podeślę linka z hasłem do tego pliku, tylko teraz pytanie czy zna ktoś darmowy w miarę dobry hosting, na które będę mógł wrzucić te 8GB ?
Spoko, nie ma sprawy Tak mnie tylko ciekawi co Ci takiego Lamar zrobił, że porysowałeś płytę z nim. Ja instalując GTA V obchodziłem się z płytami delikatniej niż z jajkiem, żeby czasem coś się przypadkiem nie stało.
Obecnie forum przegląda 127 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 127 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami