PROPOZYCJA 24.pl
Po ponad roku poszukiwania naprawdę przejrzystego portalu gdzie znaleźć można godne polecenia książki, filmy, muzykę i gry i pół roku motywowania się do stworzenia takiego serwisu wreszcie udało mi się uruchomić pierwsze jego wydanie.
Czy dopadła Cię kiedyś nuda? Założę się o dychę, że zdarzyło Ci się usiąść w fotelu i zastanawiać się na co masz ochotę. Pech chciał, że wszystkie książki z półki już przeczytałeś, wszystkie filmy już obejrzałeś, a do kina Ci się nie chce iść, wszystkie mp3 przesłuchałeś z tysiąc razy, a gry znasz już na pamięć. Pewnie też nie chce Ci się przeglądać tysiąca for internetowych w poszukiwaniu propozycji na wieczór.
Właśnie Tobie dedykuję ten serwis. Na tej stronie znajdziesz propozycje ciekawych książek, godnych uwagi filmów, interesującej muzyki czy wciągających gier. Wszystko jest dodawane przez innych użytkowników, którzy nie pozwolą abyś się nudził. Ty także za pośrednictwem tej strony możesz polecać innym tytuły ze swojej biblioteki. Kliknij odpowiednią ikonę, napisz parę szczegółów o tytule który chcesz zaproponować i podaj dalej! Witamy w internetowej bibliotece książek, filmów, muzyki i gier, gdzie wszystkie informacje o danym tytule są w jednym miejscu.
Serwis jest w wersji testowej, więc gdzieniegdzie można napotkać błędy. Będę wdzięczny za przekazywanie każdej uwagi o błędnym skrypcie czy nawet literówce.
Obecnie dostępne funkcje:
- dodawanie nowych propozycji w kategoriach: książki, filmy, muzyka, gry
- listowanie przesłanych propozycji według nazwy
- listowanie przesłanych propozycji według gatunku
- funkcja poleć propozycję wszystkim
- funkcja poleć propozycję znajomemu na e-mail
- funkcja poleć propozycję znajomemu na PW
- komentowanie danej propozycji
- edycja dodanej przez siebie propozycji
- bezpłatna rejestracja użytkownika
- panel użytkownika
- moduł Prywatnych Wiadomości (pisanie wiadomości, odbiór i skrzynka nadawcza)
Funkcje, które zostaną uruchomione wkrótce:
- biblioteka użytkownika (dodawanie pozycji / edycja / kasowanie)
- udostępnianie biblioteki znajomym
- dodawanie recenzji
- shoutbox
- ulepszenie panelu użytkownika
- dziennik zdarzeń
Jestem otwarty na Twoje propozycje dotyczące serwisu. Jeśli chciałbyś coś dodać lub zmienić - skontaktuj się ze mną poprzez PW.
Mam nadzieję, że dzięki tej stronie nuda nigdy Cię już nie dopadnie.