rp: 18063 skąd: Warszawa
...a bo tak po prostu chciałem się pochwalić a nigdy wcześniej nie miałem odwagi by to zrobić właśnie tutaj. Muzyką zajmuję się od dawien dawna czyli od może 8 lat? Jest to moja życiowa pasja na równi z GTA. Chciałbym abyście ocenili moją muzyczną twórczość po tych ośmiu latach praktyki i przy okazji sami pochwalili się jakiej muzyki słuchacie, czy preferujecie gatunek lub gatunki podobne do tego, który zaprezentuję niżej a może sami komponujecie? Ja osobiście uważam, że każdy gatunek muzyczny ma w sobie coś pięknego jednak najbardziej rajcują mnie klimaty elektroniczne.
W linku poniżej znajdziecie moje krótkie demo ;] Jeżeli macie jakieś własne utwory muzyczne na koncie, obojętnie czy są to produkcje amatorskie czy profesjonalne, pochwalcie się nimi! :)
Dobry kawałek, wpada w ucho! Ja niestety nie komponuję. Słucham generalnie wszystkiego co ma jakąś melodię i - właśnie - wpada w ucho. Chociaż od jakiegoś czasu bardziej gustuję w spokojniejszych, chilloutowych klimatach.
Bardzo fajny kawałek na wysokim poziomie Jeśli chodzi o mnie to słucham głównie elektroniczne kawałki, trance i dnb w szczególności Niestety nie komponuję, chociaż chciałbym takiego czegoś spróbować.
NiezĹy. Drezz tylko komponujesz czy teĹź taĹczysz do nich? Ja bawiĹem siÄ jakiĹ czas temu w melbourne shuffle. ;D
SĹucham bardzo róşnej muzyki, gĹĂłwnie jak fan_gta z 80's. Funk, disco, rock, pop, jazz, troszkÄ starego polskiego rapu (tylko 4 zespoĹy :b), wpadnie teĹź jakiĹ glam, metal, klasyczna. A najdĹuĹźej sĹucham wĹaĹnie muzyki elektronicznej, techno, trance. Teraz bardzo lubiÄ electrofunk! Straszna miazga! :)
rp: 18063 skąd: Warszawa
Tańczyć jumpstyle próbowałem ale na dwóch krokach się skończyło a jeśli chodzi o melbourne shuffle to potrafię tylko running mana Bardziej kręci mnie komponowanie takiej muzyki aczkolwiek fajnie byłoby się nauczyć tańczyć do tego ;]