Aktualizacja zasad, bo widzę, że niektórzy podają więcej niż jeden typ. Pod uwagę będzie brany tylko pierwszy typ danego użytkownika w jego pierwszym poście w tym temacie. Proszę poprawić swoje typy tak żeby nie było niejasności. Posty możecie edytować oczywiście do premiery zwiastuna.
Mam nadzieję, że nowi userzy też mogą wziąć udział konkursie?:) A więc typuję Chicago. Dlaczego? Dlatego, że śniło mi się dzisiaj a to już wystarczający powód poza tym nie wiem jak Wam ale mi Los Angeles trochę się znudziło, zbyt krótki czas upłynął od San Andreas. Z kolei Washington, pomimo nawiązań do finansjery (logo) wydaje mi się okropnie nudnym i niczym nie wyróżniającym się miastem. Tak apropo, założę się, że GTAV będzie przesiąknięte kryzysami finansowymi, korporacjami, spekulantami, kredytami, giełdą itp.
Przeczucie podpowiada mi, że akcja następnej części toczyć się będzie w znanym (i lubianym chyba przez wszystkich :D) Vice City. Z wielką chęcią po raz kolejny zobaczyłbym to miasto; co więcej mam cichą nadzieję na wielki powrót szalonych i kiczowatych lat '80 (ach, ten klimat sączący się z głośników!) Przyznam się również szczerze oraz bez bicia, iż logo nasuwa pewne skojarzenia dotyczące Los Santos i czarnych braci ;). Pomimo to zostaje przy pierwszej opcji, SA w mniejszym bądź większym rozmiarze R* wg. mojej skromnej osoby zostawi sobie na deser.
Żyłkaa napisał: co by sie nie dzialo bedzie ***iscie
Otóż to! Cokolwiek zgotuje nam R* i tak kupię to w ciemno (zresztą jak każdą część gta :D). Choć nie powiem, ostatni news trochę zachwiał moje skromne marzenie o nowym Vice City.
Jaki news masz na myśli? Bo chyba nie ten o trollu z 4chana? Każdy z Was mógłby sobie takiego newsa napisać w 5 minut, nie wiem po co sdr wrzuciłeś tego newsa, i to jeszcze "w miarę wiarygodne plotki". Jednak trolling is easy.
Kolego, news to news, ja tylko chciałem zaznaczyć, że moja pewność w stosunku do przewidywania nowej miejscówki została lekko zachwiana, nic poza tym. Hmm, wydaje mi się, że jesteśmy w trakcie oczekiwania na trailer, tak więc każda nowa informacja może okazać się ciekawa (a nuż okaże się prawdziwa ;)). Z tego co mi również wiadomo sdr stara się nie podrzucać nam plotek, a jak już musi to tylko te najbardziej śmieszne/interesujące, tak więc wyzywanie kogokolwiek od trolli wydaje mi się nie na miejscu (zwłaszcza z pozycji użytkownika).
rp: 11899 skąd: Warszawa
Wg. tego co aktualnie pokazuje u mnie licznik na stronie Rockstara (po zmianie czasu na zimowy, czyli aktualny teraźniejszy) trailer ukaże się o 17, choć coś sdr wspominał, że będzie jednak o 19.
Faktycznie trailer będzie chyba o 17. Wygląda na to, że zmiana czasu przyspieszyła premierę w Polsce o 2h :p W takim razie konkurs potrwa do 16:30.
Co do ostatniego niusa to tak jak pisze Bandit pojawił się on u nas ze względu na to że przedstawione w nim informacje wydają się być całkiem prawdopodobne. To chyba lepsze słowo niż ?wiarygodne? Ale mniejsza z tym. Do nieoficjalnych wiadomości (i nie tylko tych z 4chana) zawsze trzeba podchodzić z dystansem :)
Losowanie gry i browara. Ostatnie chwile. Ja stawiam na Paryż. :D
O 16:30 zamykamy nasz teatrzyk.
Gratki: k11h, maher, may_cry, nhitma, don_wasyl
R* oficjalnie ogłosił, że akcja gry odbywać się będzie w Los Santos i okolicznych wsiach. O udziale w losowaniu gościa unobserved zdecyduje jury, gdyż ten pan wytypował "Los Angeles". :)
Wśród nich rozlosowany zostanie egzemplarz gry i dobre piwo*
*oczywiście jeśli tylko potwierdzą swoją pełnoletność skanem dowodu osobistego przesłanego na maila do któregoś z administratorów ;)
No ja jeszcze nie wiem jak z tym San Andreas, raczej samo Los Santos. Poczekamy chyba do oficjalnego komunikatu Rockstar w tej sprawie żeby nie było potem odkręcania.
// EDIT nazajutrz by sdr
Żyri w mojej skromnej osobie dopuszcza odpowiedź osobnika unobserved, w związku z czym ostateczna lista szczęśliwców biorących w losowaniu przedstawia się następująco:
k11h
maher
may_cry
unobserved
nhitman
don_wasyl
Gratulujemy! Teraz muszę spotkać się z Marcinem na dworcu we Włoszczowej i przeprowadzić losowanie
Żartowałem, losowanie odbędzie się w sobotę, 5 listopada 2011 o godzinie 20:00. Chwilę później na stronie głównej GTG zostanie ogłoszony szczęśliwy posiadacz nowiutkiego, jeszcze nie pachnącego świeżością, bo i nie wytłoczonego GTA V w wersji na dowolnie wybraną platformę