Zgaduję, że chodzi o misję Supply Lines... dla Zero. Pewnie problem ze sterowaniem, bo misja wymaga trochę zręczności i opanowania.
Aby zamieścić tutaj save musisz wysłać go najpierw do jakiegoś serwisu, np. [wygasły link]. Po wysłaniu zostanie wyświetlony link, który musisz wkleić na forum. Jeśli będziesz miał jakiś problem to możesz ew. posłać save do mnie na maila sdr(tutaj__małpa)gta.co.pl i ja go tutaj zamieszczę. Może i sam bym spróbował przejść tę misję, ale nie wiem czy mam SA zainstalowane.
Dobra. Teraz musisz trochę poczekać aż ktoś się zainteresuje Ja zobaczę później czy mam zainstalowane SA i czy save zadziała z moją wersją. Jeśli tak to spróbuję przejść, ale nic nie obiecuję, bo misja do moich ulubionych swego czasu też nie należała
Niestety musisz cofnąć się do momentu kiedy jeszcze nie używałeś kodów. Jeśli raz skorzystasz z kodów i zapiszesz grę to informacja o tym zostaje w pliku save. Jeśli nie masz zapisu stanu gry sprzed użycia kodów musisz zacząć grę od nowa.
+++ EDIT (10.05.2011 22:47):
Ok, sprawdziłem tego save'a i niestety u mnie nie działa. Pewnie masz inną wersję gry, 1.0 albo 1.1. Możesz to sprawdzić w menu głównym. Jeśli w prawym dolnym rogu wyświetlany jest numer wersji gry to podaj go tutaj, innym będzie łatwiej sprawdzić czy save u nich zadziała czy nie.
rozumiem, że mówiąc 'link' masz na myśli PLIK!!!
PLIK masz umiejscowić w tym samym folderze, z którego go wrzuciłeś na serwer - Moje dokumenty -> San Andreas User Files. ciapo. :p
rp: 3970 skąd: Trzemeszno(wielkie nic xd)
jestem wielką ciapą bo dałem na chwile żeby brat mi zrobił i mi usunił seav`a jak mam go odzyskać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W takim razie grasz na piracie, a rejestrując się w serwisie gtathegame.net zaakceptowałeś regulamin, w którym jasno i wyraźnie jest napisane, że nie korzystasz z pirackich kopii. Jest to bardzo poważne naruszenie regulaminu i jestem zmuszony zablokować Twoje konto i zamknąć ten temat.