rp: 13493 skąd: Kraków
czyli prawdopodobnie Cortezem będziemy grali. miał w VC kulture, money, wpływy, córke (^^) i był ambasadorem. będzie o tym jak przypłynął jako ambasador do VC i robił interesy
Jako bohatera obstawiam kogoś kogo widzieliśmy już w VC czyli np. Kenta Paula , Jazz'a Torrenta , Big mitcha Bakera ( to by mi pasowalo ) albo Kena Rosenberga ^_- . Ciekawe też by było pokazanie Avery'ego Carringtona w młodości ^_-
Osobiście , uważam że bohaterm nowcej VCS będzie ktoś ze starej gwardii , R* po Gta 3 ,VC i SA , i LCS ma taki wachlarz bohaterów że napewno kogoś dobierze , co dop akcji dziać będzie się po 1986 ale przed gta 3 lub nawet SA, nie wiem czy ktoś z was oglądał " The introduction" ale w tym filmiku opowiadającym fabułę SA przed grą , ken Rosenberg wychodzi z zakłdau odwykowego i chile potem dzowni do Tommego Vercetti'ego aby z nim pogadac ale zbywa go jego sekretarka :], w innej scenie Salvatore Leone gada z jakimś cieciem z Rodziny Sindacco i tam tez wspominają o Rosenbergo o Vice i że Floryda jest opanowana przez kogośtam. (czyli Tomm'ego)..
ściągnąc..... uuu i to jest problem.... ja sam szukałem tego 3 miech , przez emule strony internetowe , większość to fałszywki ,podróbki, wygasłe linki i inne cholerstwa sam mam to zabezpieczone na jakiejś płycie , ale to ci nie pomoże :D, trzeba szukać szukac i jeszcze raz szukać
tommy, nie rob sie drgi sicko-nabijacz. on skonczyl, toTy musisz zaczynac z tak inteligentnymi postami?
I proszę mi tu nie dysktować o nielegalnym oprogramowaniu. Takie rzeczy na pw zalatwiac.
maclaim napisał: moze jakies nowe pojazdy np te kotrych niebylo w VC ale sa w SA (ale niektore) , co oznacza ze akcja musiala bby dziac sie po VC a przed SA
raczej łodzi nie dodadzą więcej niż będzie chyba że jak będziemy Colonelem Cortezem to bedzie pewnie jacht jeszcze dadzą i pewnie na nim beda rozne bronie itp. a moze nawet to bedzie kryjowka xD
Obecnie forum przegląda 267 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 267 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami