Za nami starcie Niemców z Hiszpanami. W ten sposób nasza mundialowa zabawa powoli dobiega końca. Już w niedzielę o 20:30 mecz o złoto - Holandia versus Hiszpania! Typujemy wynik spotkania. Zasady takie same jak w przypadku meczu Niemcy - Hiszpania:
Kto wytypuje dokładny wynik (jakikolwiek, również remis) otrzymuje $50 + $2 x liczba goli w całym meczu.
Kto nie wytypuje dokładnego wyniku, ale wytypuje poprawnie zwycięzcę otrzymuje $30 + $1 x liczba goli zwycięzcy.
Kto nie wytypuje dokładnego wyniku, ale wytypuje jakikolwiek remis otrzymuje $10.
Wszystko chyba jasne. W razie wątpliwości odsyłam do tego posta. Swoje typy podajemy w dowolnej postaci, byleby nie było problemu z odczytem typowanego wyniku. Proponuję Holandia X:Y Hiszpania.
W niedzielę 11 lipca o 20:30 zamykam temat. Punkty zostaną przyznane tego samego dnia.
rp: 21709 skąd: Warszawa
Cholera, ciężki wybór i typ. Obu drużynom kibicowałem w ćwierćfinałach i półfinałach, i chciałbym, żeby każda z nich zdobyła Mistrzostwo, ale tak się niestety nie da. ;P Hm... Niech będzie.
No, trochę się zapomniałem i tematu nie zamknąłem przed meczem, ale logi forum wskazują na to, że nikt nie czitował, więc bez przeszkód można przystąpić do rozdania nagród.
Ostatni mecz Mistrzostw Świata w piłce nożnej RPA 2010 za nami, Paul znowu "wytypował" zwycięzcę bezbłędnie. A komu poszczęściło się w naszym konkursie typerskim?
Idealnie trafił tylko Lazlow. Udało mu się wytypować bezbłędnie wynik meczu (1:0 dla Hiszpanów) za co otrzymuje $52 na swoje konto. Po $31 za poprawne wskazanie zwycięzcy otrzymują:
kothka
Żyłkaa
Pipssan
ZNag
drezz
BarteZ
Pozostali... no cóż, nie tym razem, ale może lepiej pójdzie Wam w typowaniu przy okazji Euro 2012. Dla ułatwienia podpowiem, że gospodarze w meczu otwarcia przegrają - to cynk od ośmiornicy.
Obecnie forum przegląda 157 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 157 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami