To lipa rozmawiałem ze znajomy to powiedział co innego ze na medium ruszy ale tez nie jest pewnie i zaproponował dołożenie ramu. Karta graficzna chyba dobra?
Pipssan napisał: A czytałeś co pisze na czerwono gdy kliknąłeś "nowy temat" ?
Czasem odnoszę takie wrażenie, że tu nie chodzi o brak umiejętności wyszukiwania informacji, ale brak umiejętności porównania swojego sprzętu z wymaganiami, bo to jest niemożliwe żeby nie zobaczyć tej informacji przy zakładaniu tematu.
No, ale skoro temat już jest... ten Twój sprzęt marazbe to nie jest przypadkiem laptop? Na moje oko grafa może być za słaba. O RAMie już nie mówię. Wyraźnie w wymaganiach pisze, że minimum to 1,5GB.
Jak masz grać na średnich ustawieniach i gra ma Ci ciąć to lepiej jej w ogóle nie odpalać, bo 3 fpsy to żadna przyjemność.
Jak już zainstalujesz to daj znać jak chodzi. Ciekawi mnie to Pozdro.
Dokupiłem 2 GB ram, na dniach przyjdzie mi lepsza grafika wymieniam jeszcze zasilacz bo mam 250W a kupiłem 500W, jutro jadę po grę do Empiku, a co do pytania czy to jest laptop to odp brzmi "nie", tego pc-ta kupiłem 2 lata temu w Belgii na szybkości potrzebując kontaktu z rodziną, a teraz naszła mnie chęć zagrania w tą właśnie grę, a co do części to wymieniam z czystych pobudek.
Będą jakieś szanse na odpalenie tej gry na minimum tych 20Fps
Dodam ze nowa karta to Gainward GeForce GT240 512MB
Obecnie forum przegląda 176 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 176 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami