Jakie fajne gry wszedły by mi na...
Win Vista Basic
Intel Pentium Dual Core 2.2 Ghz
Ati Radeon 2300 256MB
1GB Ram
Jakies sportowe,strzelanki i wyscigi.
Prosze o szybka odpowiedz.
Dlaczego Wasze odpowiedzi muszą być zawsze takie negatywne? Trochę dobrych chęci i życzliwości. To, że ktoś zadaje... dziwne pytanie nie znaczy, że trzeba go pojechać. Tępicie "dzieci", a sami się tak zachowujecie. Dajcie sobie siana. Jak ktoś nie ma normalnej odpowiedzi dla pytającego to niech nie odpowiada.
famaval125, ja się w zasadzie poza GTA innymi grami średnio interesuję, więc ciężko mi coś polecić. Na pewno sam znasz kilka tytułów, które by Cię interesowały, tylko nie wiesz czy ruszą na Twoim sprzęcie. Proponuję abyś poszukał w sieci stron poświęconych tym grom. Na każdym porządnym fansajcie znajdziesz dział z wymaganiami danej gry. Po prostu porównaj je ze swoim kompem i będziesz wiedział. Jeśli nie przychodzi Ci do głowy żadna gra to zajrzyj do Encyklopedii Gier. Po prawej stronie znajduje się takie fajne menu, w którym wybierasz sobie platformę (dla Ciebie PC), a następnie z rozwijanej listy gatunek, który Cię interesuje. Możesz tutaj zobaczyć właśnie gry sportowe i wyścigi. Strzelanek poszukaj pod hasłem "gry akcji". W profilu każdej gry znajdziesz wymagania sprzętowe do porównania. Gier jest tam sporo, na pewno znajdziesz coś dla siebie.
Napisane może... bardzo dokładnie, ale chcę żebyś sam się nauczył szukać. Nikt tego za Ciebie nie zrobi, a życzliwych ludzi jak widać ze świecą w sieci szukać
Obecnie forum przegląda 373 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 373 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami