Elo,zamierzam kupic gta san andreas a i chciałbym się was zapytac czy na mój komp poszła by ta gra,oto parametry:
630 MB Ram
2,5Mhz
grafa zintegrowana Intel Extreme Graphics 2 96 MB
Prosesor x86
Sterowniki do karty graficznej mam najnowsze jakie zanlazłem na stronie intela
Nie za dużo mogę wyczytać z Twoich informacji o konfiguracji. Skoro nie wiesz za bardzo co masz w kompie to kliknij prawym przyciskiem myszy na "Mój komputer", potem na "Właściwości" i albo przepisz co tam pisze albo najlepiej zrób screena, wrzuć na jakiś serwer i wklej nam tutaj link.
Po tym co jest napisane wyżej mogę wnioskować, że chodzi o:
Pisze jeszcze raz. 2.5MHz? Gdzie tyle masz? Taktowanie RAMu takie? :P Dobra, nieważne. Już po ilości pamięci na grafie mogę powiedzieć, że gra nie ruszy. To tyle.
I tak jak powiedzieli koledzy: szukaj zanim zapytasz. Koniec tematu.
rp: 13580 skąd: Kraków
Ja jednak otworzę (nie bij szefie ;]). Otóż swojego czasu grałem w SA (zdaje się, że nawet całą fabułę zaliczyłem) na sprzęcie pokroju Celerona 2.8Ghz, 256mb Ramu i GeForcie 4 z 64mb na pokładzie, więc jeśli jego sprzęt jest podobnej wydajności do tego, to myślę, że na najniższych spokojnie* pogra sobie.
To ja gralem na 1,5ghz, 256 ramu, fx 5200 okrojony, i dysk z bad sectorami i uwalony kontroler ata. I kto bedzie lepszy, mysle ze taka dyskusje do nikad nie wiedzie bo zaraz przyjdzie fan gta i powie ze gral na atari.
hahaha.. co to za sprzęty.. ja od premiery jechałem na procku Duron 750 MHz, 192 MB RAM, GF 4 64 MB i wyciągałem 15 fps!!! dwa razy grę przeszedłem.. nawet próbowałem multi ale na autostradzie jadąć takim samym samochodem jak kumpel koło mnie, zostawiał mnie daaaleko xDD ale się grało.. nie miałem wyboru ;]