VCS Pytanie · napisany: 30.03.2007 18:20
|
szybciej się je zdobywa niż w sa tereny, wystarczy poswiecic sie i kupic minugun i w minute jeden interes zdobędziesz
|
fake'i stają się prawdziwe · napisany: 30.03.2007 18:13
|
może naszym zleceniodawcą będzie szalony Jack, którego
pobijemy za coś tam :)
PS ciekawe czy Jack podjął już jakieś "działania" z nadejściem trailera o GTA IV pewnie pierwszy już koczował całą noc na stronie R* i pierwszy oglądał trailer
|
Wishlist! · napisany: 30.03.2007 18:06
|
haha zeby się tylko nie okazało, że ten rusek to jest przyszły szef rosyjskiej mafii z GTA2!!!!
Carl: przesadziłeś, won z SA i zakichanymi Simsami! wolę dobry klimat i super fabuła, a nie sranie, sikanie, smarkanie, na co to komu????? w simsy się bawimy ? może nowe GTA będzie się nazywało GTA IV "SIMS 52 rozlane mleko" ?
Ja nei chce tu powrótki z SA tylko dobrą grę taką jak GTA3
|
(Rewolucyjne?) Wrażenia · napisany: 30.03.2007 18:03
|
Dla niektórych to najważniejsza grafika, a czego chcecie od grafiki? Przepiękna woda, dopracowane otoczenie, czego jeszcze brakuje? Palm w NY nie uświadczycie ;p
zagrajcie sobie w True Crime2 tam też jest dobrze odwzorowane miasto i niezła grafika.
|
fake'i stają się prawdziwe · napisany: 30.03.2007 17:59
|
pewnie będzie jedno wieeeelkie liberty - NYC
Na pewno R* ma jeszcze pełne ręce roboty, na pewno jeszcze 1/4 miasta nie mają dokończoną, widać po tym trailerze, że to była taka wersja "beta". Mało aut na ulicach w porównaniu ile tam ich jeździ, ciekawe tylko kiedy drugi trailer? pewnie gdzieś w sierpniu/ wrześniu... :(
Pewnie jeszcze dużo zmienią, tak jak kombinowali z GTA3 i SA jakie były screeny a jak było w grze...
|
Co wybrać ??? · napisany: 30.03.2007 17:44
|
Też kiedyś uważałem, że PC to cuuudo, ale już dawno otrzeźwiałem i zmieniłem zdanie... Mam PS2 mnóstwo gier których nie ma i nie będzie na blaszaku, mam PSP a brat ma X-Boxa i jesteśmy zadowoleni. PC mamy do netu, mp3, nauki a konsolki do grania. PC to shit! zrozumcie wreszcie to, też uważałem podobnie jak wy do póty nie kupiłem ps2 SLIMKI
Tak więc jeśli ja bym miał wybierać to bym wybrał X-360, oczywiście na polskie warunki bo gdybym miał kase to bym wybrał PS3, ale zbytnio te konsolki się nie różnią między sobą są podobne gry itp
Ja też w czerwcu lub początkiem sierpnia kupuje x-boxa360 lub ps3 i naawalam od razu najlepsze gry
Tak więc polecam Ci kupić X-boxa360 bo jest o wiele tańszy i praktycznie niczym się nie różni od PS3 i podobne gry są na obydwu konsolach.
Carl:
Tak samo GTA3 czy VC czy nawet San Andreas moim zdaniem 100 razy lepiej wyglądają na PS2 niż na PieCa Niestety koniec ery czarnulki się już kończy, ale jest do bardzo fajna konsolka i coraz to tańsza. Np mogę sobie zmienić coś w blaszaku... a po co mam zmieniać? jak za jedną karte graficzną do PieCa zapłace więcej niż za jedno NOWE ps2... i mogę pograć w LCS, VCS i wiele znakomitych gierek.
Wicko- całkowicie się z Tobą zgadzam. Tylko dzieciaki i nooby dokładają do swoich pięknych pieców, a ja 3 lata nie dokładałem i żyje bo nie gram na PC, przyzwyczaiłem się na padach i 100 razy lepiej wole grać na padach niż na klawie i myszce w jakieś śmieszne puzzle lub karty, chociaż nie twierdze że wszyscy jesteście noobami bo dokładacie co chwile do swoich pctów i nic z tego nie macie, róbcie jak uważacie po prostu mnie by było szkoda pieniędzy kupić coś do PC. A w dzisiejszych czasach uświadczyć porządną grę na PC to cud nad Wisłą!
Gra, która wyszła kilka lat temu na X-boxa i na PS2 teraz dopiero wychodzi na PC- PORAŻKA TOTALNA. NARA BLASZAKI :)
|
(Rewolucyjne?) Wrażenia · napisany: 30.03.2007 17:17
|
Ja jeszcze się wstrzymam z kupnem konsolki i kupię przed premierą GTA IV, w tym czasie porównam tą gre na PS3 i na X-box360 - gdzie lepiej wygląda.
Tak poza tym ten trailer mnie rozwalił - nie mogę się doczekać premiery chociaż widać, że jeszcze mnóstwo rzeczy mają do zrobienia. Ciesze się, że Liberty City, bo nie ma lepszego klimatu niż w NYC. Grafika jest przepiękna (pewnie w większości kosmetyki R*) no ale cóż pożyjemy zobaczymy. Ja na razie wstrzymuje się z kupnem chociaż miałem kupować Saints Row razem z X-Pudlem, ale zobaczymy jak to będzie wyglądało na obydwu konsolkach. Nie zadziwi mnie fakt, że nowe GTA nie zobaczymy na PC, bo wiadomo że konsole szaleją i będą mieć większe zyski z konsol, które ciężej przerobić, a na PC wystarczy tylko pirata ściągnąć, poza tym kto ma takiego silnego blaszaka, który by to uciągnął?
Zaraz by się pojawili kolejni archeolodzy, którzy by odkopywali błędy Rockstar i wyciągneli drugi Hot Cafee... i tak już przez niego tyle kasy stracili.
Co do GTA IV:
Z trailera to wydaje mi się, że akcja będzie się rozgrywać w teraźniejszości
- dobrze, że pamiętali o starych dobrych czasach: Liberty Tree, Kościół Ojca Dzwonka..
- jednak ten bohater główny nie wygląda zbyt groźno, ale to będzie dobre, kiedy będziemy się poruszać ruskiem w grze. Liczę również na dobrą fabułę (SA- won)
- Od początku wydawało mi się, że to będzie Liberty City (tylko jak dodali autorzy, będzie inaczej, no i sprawdziło się) Trochę szkoda bo mam True Crima 2 na PS2 i też jest NY dobrze odwzorowany, cóż pogramy w dwie gry na tym samym mieście.
- Wydaje mi się, że na Liberty City się skończy i nie będzie żadnych wiosek i innych miast. Będzie po prostu jedna wielka metropolia i masa innych dzielnic, zadupiów (New Jersey, Brooklyn (most brooklyński), czy niebezpieczne Queens)
po prostu liczę na prawdziwy przełom, jestem pewny że nowe dzieło Rockstar postawi tak wysoko poprzeczkę, że na długo nikt jej nie przebije, a Saints row pójdzie w zapomnienie do nowego dzieła R*
No cóż pożyjemy zobaczymy.
|
VCS Pytanie · napisany: 25.03.2007 19:53
|
nie wiem co wy macie za wersję VCS u mnie na PSP po zdobyciu wszystkich interesów zaatakowano kilka razy obroniłem się i ataki ustały już z 2 miesiące nikt mnie nie atakował.. tak samo na PS2
|
Inne gry na psp · napisany: 07.03.2007 23:15
|
gangs of london - nawet fajna podróbka gta , coś takiego jak The Getaway Black Monday
|
Pokaz PS3 w całej Polsce! · napisany: 01.03.2007 15:36
|
ja i tak mam 20 minut tramwajem do M1 w Krakowie ale i tak nie przyjadę , bo pewnie się nie dopcham a PS3 mam głęboko w nosie - wolę X-360
|
Miasta (Ankieta) · napisany: 27.02.2007 14:17
|
Ja oczywiście głosuje na Liberty City z GTA3 lub LCS - lubię takie mroczne dzielnice Liberty - a na wakacje wyjeżdżał bym do Vice City i mieszkał w Hotelu Ocean Viev i jeździł skuterkiem Ventoso po plaży Vice :)
|
Problem z usb · napisany: 27.02.2007 14:14
|
pips to pobiles chyba rekord , ja nie formatowałem 3 lata i pewnego pięknego wieczoru szukałem coś na temat prawa jazdy (jak jeszcze zdawałem) i wszedłem w pewną stronkę i zainstalował mi się spy sheriff - największy syf w sieci , wszystko straciłem na dyskach , teraz jestem już po formacie z rok... na razie spokój ->odpukupać
|
GTA Trivia! · napisany: 27.02.2007 14:10
|
beżowy sentinel Ray'a i niebieski banshee
|
W Jakie GTA najczęściej Gracie · napisany: 26.02.2007 19:42
|
nałogowo gram w LCS i VCS i "ciągne" do tego 100% , od czasu do czasu w GTA III i VC - rzadko w SA
|
VC a VCS · napisany: 26.02.2007 19:39
|
polecam kupić VC na PS2 bo nowa już kosztuje od 40 zł a używana 30 , jak wiadomo VC to najlepsza gierka z serii GTA ponadto wersja PS2 moim zdaniem posiada lepszą grafike (bardziej klimatyczną) od wersji pecetowej
Z tym , że ktoś powiedział że VCS to najlepsza gierka to bym się kłócił. Osobiście gdybym miał wybierać - VCS czy VC , to bym wybrał VC.
|
VCS - Wady i zalety · napisany: 26.02.2007 18:36
|
no widzisz w każdym GTA jest to samo , te same błędy i każdy gracz GTA o tym wie , ale w VCS jest to już do przesady , jadę przez miasto przez godzinę a tu jedne i te same auta jeżdżą... ciągle te Admirale.
Masz racje inteligencja policji w GTA nigdy nie stała na wysokim poziomie ale już porównując z GTA SA , LCS to VCS bije na głowę głupotą policji.
|
Claude i jego rozmowność · napisany: 26.02.2007 16:43
|
Grając w Drivera znalazłem pewne biuro do złudzenia podobne te z GTA VC gdzie urzędował Ken , to właśnie zapłata od twórców Drivera dla Rockstar za umieszczenie w GTA3 policjanta o imieniu Tanner , który w dodatku brał łapówy , a przecież postać główna Drivera tak samo się zwała :D
|
VCS - Wady i zalety · napisany: 26.02.2007 16:27
|
Ja mam wersje USA , więc nie wiem może masz inną wersje , tylko nie wiem bo wszystkich których znam i mają VCS to mają takie same bugi jak ja
|
VCS - Wady i zalety · napisany: 26.02.2007 14:44
|
to ja nie wiem jaką Ty masz wersje VCS - może masz zgraną na karte pamięci? bo ja gram z płytki...
Policja w VCS - zostawię to bez komentarza
Podam parę przykładów - jadę sobie walnąłem niechcący w motor policyjny stróż prawa do mnie podbiega ja wycofuje przewrócił się i z niewiadomych przyczyn zostałem aresztowany , aresztował mnie " z pozycji leżącej"
Robie misję z wysadzaniem radarów wsiadam do helikoptera po ostatni radar do rozwalenia a tu znikąd pojawia się gościu ze SWAT-u i mnie aresztował... Robie tą samą misje 2 raz muszę teraz jechać przemalować wóz nigdzie nie ma zadnego wozu - musiałem pojechać po ceetah pod wille Diaza... bo na ulicach nie było żadnego samochodu oprócz FBI...
po ukończeniu misji pomyślnie na ulicach pojawiają się setki samochodów , po prostu śmiech na sali
Następny przykład mądrości tej gry , szukam auta do inportu tym razem Oceanica , po 4 godzinach szukania nie ma nigdzie , oooo znalazłem wreszcie zaparkowanego gdzieś , odwożę go teraz do doków i przez całą trasę mijam po 5 oceaniców na raz...........
uśmiałem się jak nigdy z głupoty i niedopracowania tej gry później przez cały dzień jeździł co jakiś czas jakiś oceanic a przez okres 3 godzin nic takiego nie jeździło
Ostatni przykład , ciągne za klamke auta policyjnego oficer wysiada na zewnątrz , oczywiście ja upadam z niczego i zostaje aresztowany.......
Goni mnie wojsko już zbliżam się do domku by zapisać stan gry i zmienić ubranie żeby mnie nie gonili wysiadam z biegu z auta i jakimś cudem wybucham od czołgu który był kilka metrów ode mnie....
Takich przykładow jest mnóstwo dlatego ta gra mi całkowicie zbrzydła już , czekam na wersje Ps2 może będzie mniej błędów , bo gra jako tako jest fajna , tylko zwykłemu śmiertelnikowi nie da się w nią grać z powodu tylu błędów i niedociągnieć. Mógł bym tak jeszcze wymieniać przez 2 godziny bugi tej gry i głupotę policji , ale nie chcę mi się już i tak już mnóstwo nerwów zjadłem przez tą grę. Mów co chcesz ale w LCS , SA , VC takiego badziewia nie było....
do drugiego się usera :D
Nie wiem chłopie jak ty grasz w VCS , może jeździsz autami 20 km/h że Ci się tekstury normalnie wczytują , ja popieram szybką jazde w GTA bezkolizyjną :D
Dodam jeszcze jeden przykład - sprawdzie to niedowiarki jak nie wierzycie :D
wczoraj z nudów wziąłem wolnąąąąąąąąą łódź Rio czy jakos tak , płynąłem ją i natknąłem się na jakiś mały mostek przez który nie dało się przepłynąć.... no i oczywiście chciałem wycofać nie dało się - wpadłem znowu pod mapę wysiadłem i znalazłem się pod wodą , próbowałem jakoś wyjść bez śmierci bo nie mam wgranego CheataDevica i nie mogłem sobie spawnować , a kodów do VCS jest też tyle co KOT NAPŁAKAŁ , więc nic nie dało się zrobić , mogłem jedynie spokojnie czekać na śmierć aż mi się tlen skończy....... sprawdzie sami
Powiedz mi: nigdy się nie ścigałeś w S. Autos , wczoraj właśnie to uczyniłem ścigałem się Infernusem rozpędziłem się w Dowtown na prostej i po prostu auto wtopiło się w asfalcik a w około nie było nic oprócz prześwitującej wody i nie wyraźnych tekstur.....
Spróbujcie jeszcze robić misje w interesie "Przemyt" ja mam go akurat stworzonego obok późniejszej knajpki Makera , rozpoczełem misje i napis "Welcom to Vice City" na którego muszę patrzeć średnio 15 sekund aż się wczyta i znikąd znalazłem się w wodzie po chwili cudowna gierka się wczytała i znów wróciłem pod interes ,jednak wszystko do okoła było nieźle rozmazane po chwili już wszystko wróciło do normy... nigdy tego nie mieliście? w VCS jest tyle błędów , że każdy zwykły nawet gracz je dostrzeże...
Rozpocznijcie sobie gre od nowa - ja wiem bo jak jeszcze nie miałem karty pamięci 32mb... to co chwilę musiałem rozpoczynać od nowa i na początku nie raz zamiast zapowiadanej muzyczki , leciało zwykłe radio w cut-scence przyjazdu do woja...
|
Co robicie w SA?? · napisany: 26.02.2007 14:20
|
wsiadam do autobusu i jeżdze po całym SA - zgodnie z przepisami.... lub wsiadam do andromady , shamala lub at400 i latam...
|
GTA na Playstation 2 Będzie ?? · napisany: 26.02.2007 14:16
|
a po za tym VCS i LCS tylko po to wyszły na PS2 , żeby ktoś jeszcze kupił tą konsolę , za dużo naprodukowali i muszą sprzedać , w sklepie są już po 499 zł na promocji...
a na allegro jeszcze taniej
|
San Andreas Stories? · napisany: 26.02.2007 14:09
|
lub 4 płytki UMD z grą...
jazda z Los Santos do Las Venturas i na wejściu do LV trzeba zmieniać płyte...
|
Xbox 360 lepszy od PS3?? · napisany: 26.02.2007 14:06
|
na Ps3 zobaczymy gry takie jak 8 eugh czy jakoś tak - widziałem traler z tej gry - gra powala na nogi grafiką - producent oczywiście Sony. Ta gra będzie coś w stylu GTA a może nawet lepsza.
na Ps3 zobaczymy również nowe Gran Turismo które na X-Boxie nigdy nie będzie.
Więc i tak i tak jest źle , bo na X-Boxie są dobre gry , ale Ps3 też nie daje za wygraną , więc bogaci to sobie kupią obie konsole...
|
Bohater · napisany: 26.02.2007 13:56
|
ja bym chciał wreszcie kobiete... czemu tylko wciąż mężczyźni? mężczyźni mężczyźni jedno i to samo w kółko , czemu kobiety nie mogą być taka np Catalina... silna babka na pewno silniejsza od cioty Cj-a. A więc chciałbym kobietę jako na bohatera głównego lub jakiegoś Chińczyka lub Meksykanina - nie białasa i murzynów !! bo to już było
|
|