Soundtrack · napisany: 26.02.2007 13:53
|
chciałbym jakąś muzykę latynoską coś w stylu radia esperanto , jakąś arabską -> coś w rodzaju radia del mundo z LCS. Dobre techno , muzyka klubowa i jakieś 3 stacje z dobrym czarnym rapem. Z dwie stacje o pogawędkach typu gaduła z GTA trójeczki i jakieś obcokrajowe stacje : ruskie , polskie eska .... , chińskie itp
|
W USA już mają GTA4 · napisany: 26.02.2007 13:49
|
ja też mam znajomego i znajomą w Londynie dokładnie teraz przenieśli się do Preston co rok tam wyjeżdżam i zarabiam pieniążki , być może jak teraz wyjadę pod koniec czerwca i wróce w listopadzie to zakupie sobie tam GTA IV wraz z x-pudełkiem
|
Xbox 360 lepszy od PS3?? · napisany: 26.02.2007 13:44
|
ja powiem tak drodzy mili parafianie:
w wakacje znowu wyjeżdżam do Angli do znajomego do pracy i kupie sobie tam o połowę tańszego X-BoXa360 dlaczego?
może i Ps3 jest lepsze , ale ja już mam dość sony , wiem bo posiadam PS2 i PSP i Sony mi się lekko mówiąc przejadło , dlatego pora teraz na X-Boxa360 którego kupie po premierze GTA IV jeśli w ogóle wyjdzie na X-Pudło , ale nie tylko dlatego - na X-Boxie360 jest gra saints row w którą grałem u kolegi i bardzo mi się podobała , na ps3 jej nie ma niestety. X-Box to jest przyszłość chociaż PS3 jest na pewno lepsza wiadomo bo wyszła trochę później i ją udoskonalili , ale jeśli chodzi o gierki to wybieram X-Boxa też na nim jest mniej do kupienia oprócz LCD którego posiadam i z którego teraz pisze :P , ale na X-Pudle są ciekawsze gry takie jak Crackdown , wspomnianym Saints Row którego nie ma na PS3 , chociaż na Ps3 też będą ciekawe gry , jednak wybieram X-Pudlo. W komputer już od 2 lat nie inwestuje bo to jest studnia bez dna w którą się ładuje pieniądze i za przeproszeniem gó*no z tego
|
Problem z PS2 :(( · napisany: 26.02.2007 13:37
|
looool
ja kupiłem SLIMKE jakieś 3 miechy temu , bo mi poprzednia konsola całkowicie padła , już nie pomogło czyszczenie laseru i ją musiałem sprzedać na części nie przerabiałem jej bo nie hoduje piratów - kupuję tylko oryginalne gry o 3/4 tańsze przez internet lub używane . Jeśli chcesz wiedzieć mój kochany piesek wziął w paszczę płytke z GTA3 i ją złamał na pół... teraz kupuję używaną GTA3 Premium z allegro , a jeśli chodzi o LCS to też płytka ma kilka małych , drobnych rysek ale wszystko chodzi w porządeczku
|
VCS - Wady i zalety · napisany: 26.02.2007 13:24
|
może w któryś dzień nakręcił bym małe show z mojego PSP i pokazał bym Ci co policja potrafi wyprawiać z Vicem to byś się uśmiał.
Niestety klub Malibu jest zamknięty , szkoda ale za to można się przejechać na Diabelskim Młynie , a tak po za tym to tylko trzeci nasz "dom" na przeciwko Młynu jest w miarę przyzwoity. Do plusów można również dodać piękne oświetlone budynki klimatycznymi neonami , klimat klimatem rzeczywiście powala na nogi , szczególnie te zachody słońca , ale przypatrz się teraz na drobne błędy a nawet czasami głupie , robię misje u Robiny z odwożeniem jego ojca z chorym sercem , rozpędziłem się tym Hermesem i walnąłem w słup którego wcześniej nie było widać , bo się akurat teraz wczytał , Cholo mnie ostrzelali a dziadek dostał zawału i znowu od nowa musiałem robić kilka misji , bo nie zapisywałem , miejmy tylko nadzieję , że wersja na PS2 nie będzie miała już tych błędów , ale żałuje że kupiłem VCS i wydałem te 150 zł... na allegro. Niestety trzeba się pogodzić z możliwościami PSP , bo gdyby to wyszło na jakąś inną konsolkę wcale nie przenośną to byłoby więcej możliwości , chociaż do grafiki VCS też się nie można przyczepić bo jest trochę lepsza od poprzedniczek np widać już dokładnie palce u rąk bohaterów , a nie jak to było w SA , że ręka wyglądała jak liść...
|
VCS - Wady i zalety · napisany: 26.02.2007 13:02
|
Jakie Waszym zdaniem VCS posiada wady , czy ta gra was rozczarowała ? czy podoba się wam?
Moim zdaniem gra ma niesamowity klimacik - te zachody/wschody słońca są przepiękne , ale nic po za tym mnie nie zauroczyło. VCS w moim odczuciu ma chyba najwięcej bugów ze wszystkich serii GTA , zwykłemu śmiertelnikowi grającemu I raz łatwo będzie wpaść pod mapę lub zrobić matrixa , rozpędzić się i wtopić się w słup czy w interes... Gra mnie trochę rozczarowała , bo jeśli chodzi o fabułę , klimat , kolorki - wszystko jest ok i trzyma poziom , ale jeśli tylko wsiądziemy do jakiegoś szybszego auta i rozpędzimy się to po prostu "wtapiamy się" w asfalt. Przechodząc tą grę , głównie fabułę główną i interesy dostrzegłem tyle bugów , a w żadnej serii GTA nie szukałem zbytnio błędów - w VCS błędy nawet nie są zatuszowane , wystarczy normalnie grać przechodzić misje i patrzeć nawet na proste/śmieszne błędy. Nie wspominam tu już o znikaniu aut z garaży , o inteligencji policji która jest dla mnie śmieszna , bo raczej w LCS była o wiele lepsza , tak właśnie jest Rockstar cofa się w tył zamiast iść do przodu. Inteligencja policji , mafiozów ścigających nas jest na poziomie GTA1 (nie obrażając GTA 1...) Wiem , że płytka UMD więcej nie pomieści , ale bez przesady gra ma bardzo dużo błędów , a mogę nawet powiedzieć multum. Dobra , wystarczy teraz coś o zaletach tej gry chociaż jest jest ich mniej niż samych wad... Bardzo spodobały mi się ubrania w VCS , skutery wodne , misje niektóre nawet bardzo ciekawe , chociaż trudne ale dla prawdziwego fana serii GTA , który już nie jedną GTA przeszedł misje nie powinny sprawić problemów. W VCS bardzo mi się podoba klimacik , quady , całkiem ciekawie zmienione miasto , no ale z odgłosem Buldozera to już trochę przesadzili. Jak łatwo w tej grze wpaść "pod swój interes" no właśnie tekstury się wczytują bardzo długo wystarczy że się rozpędzisz i wjedziesz w teksturę interesu , a później to już trzeba wykonać samobójstwo bo nie ma jak wyjść... No i ostatnia wada , która przyszła mi na myśl (a dużo ich jest tak jak mówiłem) to bardzo bardzo bardzo długie wczytywanie przed misjami lub wchodzeniem do jakiegoś budynku. Tak więc grając w tą gre straciłem , nie wiem z 5 lat życia , dużo nerwów straciłem przez tą gre i jej śmieszne błędy ,ale cóż można więcej wymagać od PSP. Cóż powiem tyle , że gra oprócz tych wad ma jeszcze jakieś zalety to co wspominałem super klimacik ,ciekawe nowe pojazdy i ładne ubrania. No ale jeśli miałbym wybierać pomiędzy VC a VCS to z pewnością wybrałbym VC...
Ale już z 3 garażami to już przegieli , no nawet w VC było ich znacznie więcej a tu 3 garaże na krzyż z których jeszcze znikają samochody...
Teraz wymienie wady i zalety VCS - tak jak ja uważam grając w tą grę , a więc:
Plusy:
- super ciepły klimacik / zachody-wchody słońca
- możliwość pływania
- super misje , tak jak wcześniej r* zapowiadało
- rozbudowa interesów
- ciekawy bohater główny [wojak]
- ciekawe ubranka
- nowe pojazdy w grze [vortex , skuter wodny , quad , bmx]
- dobra fabuła
- podobno huragany , których ja nie zaważyłem
- dobrze zmienione miasto
- diabelski młyn
Wady:
- brak nurkowania
- obcięto wiele pojazdów , nic specjalnie nowego nie dali
- Brak ciekawych rzeczy do robienia oprócz Empire Building... i fabuły głównej
- Bardzo wolne wczytywanie się tekstur , i długie wczytywanie się przed misją lub wchodzeniem do jakiegoś budynku... odechciewało mi się grać przez to
- masa lub multum bugów , przez które czasami odechciewało się żyć (prosty przykład ścigam się w S. Autos infernusem i po chwili "wjeżdżam do jakiegoś zabudowanego garażu z którego już nie można wyjechać lub wjeżdżam w słup którego wcześniej nie było i nie da się już z niego wyjechać , po prostu auto się wtopiło w słup)
- bardzo mało garaży (wiem można zapisywać w interesach , ale co z tego) a ponadto znikanie aut , co jest "najlepszym błędem" w tej grze
- zamknięto większość budynków , które w VC były otwarte np latarnia morska w Ocean Beach czy nawet posiadłość Ricarda , która jest jeszcze w budowie
To chyba tyle co przyszło mi na myśl... Oceniam VCS na 8/10 ale umywa się całkowicie do VC , właśnie przez te tragiczne błędy i mało możliwości
a jakie są wasze odczucia? jak wy uważacie?
|
R* Leeds Nie Wyklucza SAS · napisany: 26.02.2007 12:33
|
a ubrania ? tyle samochodów / motorów / samolotów ile jest w SA pomieściło by się na płytce UMD? Przecież widać jak się gra w VCS jaka to uboga gra... wszystkie auta mają podobny odgłos silnika , masa bugów i inteligencja policji na poziomie dzieciaka z przedszkola
a po za tym kto by kupił SAS , które ma mniej możliwości od SA?
|
RealGTA3 Problem · napisany: 26.02.2007 10:42
|
też mam tego moda i się zawiesza w misji u Toniego Ciprianego gdzie limuzyną musisz zawozić Luigiego , Joeya i Toniego na konferencje..
|
GTA 3- Najlepsza Część Serii? · napisany: 26.02.2007 10:41
|
GTA III - mroczny klimacik , tajemniczy bohater główny , ponure niebezpieczne miasto - to jest właśnie to - a nie CJ ziomal i wielki gangsta... W GTA3 zawsze będę grać , bo to najlepsza część z serii GTA
|
Claude i jego rozmowność · napisany: 26.02.2007 10:38
|
Tak jak mówiłem - fabuła w GTA3 wymiata , szkoda że Claude nic nie mówi i nie mieliśmy żadnych informacji na jego temat , dopiero w SA się dowiedzieliśmy jak się zwie - mam tylko taką nadzieję , że Claude ukaże się w nowej części GTA i powie chociaż jedno słowo...
|
Gra Ktoś Jeszcze W GTA3? · napisany: 26.02.2007 10:35
|
Gram Gram i to cały czas... na PC lub PS2. GTA III zawsze będzie dla mnie najlepszą grą , pod względem tego specyficznego mrocznego klimatu , ponurego miasta i świetnie dobranych postaci. Jeśli ktoś mówi o GTA to kojarzy mi się od razu trójeczka - najlepsza gra z serii GTA. Szkoda tylko , że główny bohater jest niemową , ale może chcieli żeby tak było - Claude Speed to taki cichy morderca i jest moim ulubionym bohaterem głównym , gość ma klase jest prawdziwym gangsterem i zabójcą na zlecenie
|
R* Leeds Nie Wyklucza SAS · napisany: 26.02.2007 10:29
|
SAS nie wyjdzie bo PSP ssie , nie zmieści się 4gb na byle jakiej płytce UMD która ma 1,8 bg....
ale chciałbym SAS na PSP - była by to kolejna GTA do kolekcji...
|
GTA LCS Opinie · napisany: 26.02.2007 10:26
|
przepraszam za odkopanie tematu ;x
mam LCS na PSP i na PS2. Wersja na PSP jest moim zdaniem gorsza - grafika , niebo jakieś takie sztuczne kolory , na PSP LCS jest bardziej kolorowe.
LCS na PS2 jest moim zdaniem ładniejsze - poprawiono niektóre auta jak i felgi w nich , niebo wygląda realistycznie w przeciwieństwie do wersji z PSP.
Pozwolę sobie ocenić tą gierke na PS2:
Fabuła 10/10
Klimat 10/10
Bohater główny 8/10
Grywalność 10/10
Plusy:
- klimat
- świetna fabuła
- fabuła rozwiązuje kilka spraw z czasów GTA3
- możliwość zmiany ubrania (garniak Leone :D)
- świetnie zmienione miasta (brak tunelu , budowanie mostu , wysadzenie połowy miasta i tunelu , w miejscu mieszkania Misty z trójki jest budowa itp)
- moja ulubiona gra po VC
- ciekawe misje
Minusy:
- brak pływania (woda=śmierć)
- ukryte helikoptery
Uwielbiam przebywać na odludziu w S. Vale - tam jest klimat i nie tak tłoczno jak w S. Island :). W Portland mało siedze , bo tam śmierdzi ...
|
GTA na Playstation 2 Będzie ?? · napisany: 26.02.2007 10:09
|
PS2 już umiera , nie będzie już nowych gier na tą konsolę , po za tym PS2 jest już dość słaba. WIdać np to w Call Of Duty 3 gdzie grafika jest beznadziejna w porównaniu do PS3 a misje okrojone. Ps2 niestety się już kończy , ale będzie jeszcze przez długi czas ulubioną konsolą dla niektórych.
|
San Andreas Stories? · napisany: 26.02.2007 10:04
|
Chciałbym żeby SAS wyszło na PSP , bo sam posiadam PS2 i PSP i zagrałbym sobie w to - jednak z punktu widzenia PSP jest to raczej nie możliwe. SA zajmowało ponad 4gb - zaś płytka UMD zajmuje 1,8 gb - widać właśnie efekty VCS (wolno wczytające się tekstury , masa bugów , znikające auta z garażów). Więc SAS jest raczej nie możliwe na konsolke PSP - chociaż bym chciał.
Bohaterem głównym mógł by być Cesar , ale wolałbym Cataline.
|
SA (PS2) Vs SA (PC) · napisany: 26.02.2007 09:54
|
Posiadam SA na PS2 i na PC , ale grałem również w wersje na X-Boxa
Moim zdaniem lepiej to wygląda na PS2 - grafika jest bardziej klimatyczna i ma specyficzny klimat czego brak na PC. Zaś na X-Boxa ma lepszą grafikę - jednak wybieram wersje na Ps2 To samo jest również z Vice City - wersja na PS2 wygląda ładniej niż na PC
|
|