+ Dobra gra w Teamie
+ spore doświadczenie na MP5 & Obrzyna
+ Dobrze wykonuje polecenia CL na klanówce
+ Dobra walka na średnim i dalekim dystansie
------------------------------------------------------
- trudności w walce z lagerami
- średnia gra kontaktowa (MP5)
Jeszcze tylko 5 tygodni i 5 kolejek i bedziemy wiedziec kto wygra, mam nadzieje ze na podium wbijemy xD, a po tej I PLS ( Polskiej Lidze SA-MP) bedzie druga edycja?
Gdybym mial dostac jedna z tych konsoli to bym wybral psp3 , a zreszta przecierz to obojetne wazne ze gierki sie nie zacinaja i nie ma lagów xD bo do PC trzeba w kółko hajsu dokładac ;/
Kiedys szukałem fajnego serverka do Stuntów i Driftów i znalazlem. Jeżeli ktoś lubi w wolnych chwilach sie oderwac i postuntować zapraszam na te servery:
HostName: Polish Stunt-Drift server n1 by Harry & =ZiP= n1
Address: 193.85.245.209:7777
HostName: Polish S-Drift by Harry&=ZiP= [n2]
Address: 193.85.245.211:7777
HostName: Polish S-Drift by Harry & =ZiP= [n3]
Address: 193.85.244.3:7777
Tylko czasami jest problem bo servy szybko padaja ( nieszczęsne pipni ;/) ale ogólnie jest spoko organizowane są na nich przeróżne zloty, imprezy, wyścigi wiec nie jest nudno.
Ja mam taki problem z frapsem, otoż gdy wlaczam go to nagle mi wyskakuje 5 fraps i mi strasznie gre tnie, i moje pytanie: czemu tak tnie ? czym to jest spowodowane? to, że mam malo miejsca na dysku?
ziemia95 napisał: Czy panowie z R* zechcieli by nam zrobić niespodzianke i zrobić gta 3 portable?
Mi to jest obojętne, ostatnio w GTA III gralem jak nie mialem neta i przeslem singla tylko trudno bylo sie przyzwyczaic bo sie ciupie caly czas w sampa. A wracajac do psp to ja wole GTA na PC niz na psp jakos mi to nie pasi, lepiej sie gra na pc
Obecnie forum przegląda 288 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 288 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami