Gość

Rejestruj

błąd
Musisz być zalogowany!
Zaczekaj...
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 22:32
· GTAthegame · Forum · Posty Użytkownika wutang
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5
wutang
Pokaż swoją twarz · napisany: 24.02.2007 18:02
wstydze sie :P
Wacław Ranger · napisany: 24.02.2007 17:55
nom ja tam tez nie patrzyłem na przekleństwa ale mi się podobał wstęp + ta muzyczka która oddaje piękno i charakter filmikowi ;p
maysta vs tommyPL · napisany: 24.02.2007 15:53
o lol smiszny filmik xD ale jakże profesjonalny XD i ta bojowa muzyka xd ah zapiera dech w piersiach ;P
Gta Film SA Next · napisany: 24.02.2007 15:51
SebaSeba napisał:
następny film tym razem bardziej sie starałem i muzyke dobrałem lepszą:
http://video.google.pl/videoplay?docid=-2637011378758926529&hl=pl

Muzyka średnia, stunty nie za dobre, ja bym inaczej nazwał ten filmik bo on jest głownie o stuntach tak ?
Just Jazzy 2 · napisany: 24.02.2007 15:47
Mi sie strasznie podoba xD tyle miałem ubawu z tego mutubu xD gratz;*
Polecane serwery pod filmy · napisany: 24.02.2007 15:44
sendspace || 300mb || chyba nie wygasa, ale ndokonca nie wiem
Wacław Ranger · napisany: 24.02.2007 15:41
Ema
Kiedyś buszowałem po youtobe i znalazlem dość fajną serie filmików:)
Oglądnijcie i powiedzcie jak Wam się podobają. Dodam, że filmiki są autorstwa Toreno.

Wacław Ranger 1
Wacław Ranger 2 cz1.
Wacław Ranger 2 cz2.
Wacław Ranger 3
www o... · napisany: 24.02.2007 15:30
Ja myśle ze taka stronka nie ma wiekszego sensu bo raczej nie wygrasz konkurencji bo są lepsze stronki i nie sądze zeby dużo osób odwiedzało ją bo chodzą na te lepsze i bardziej znane.. Ale jak cos to moge pomóc pozbierać info do działów, screeny i tym podobne rzeczy :P
O czym to... Hmmmh... Może ty? · napisany: 24.02.2007 15:24
Ja bym zamieścił: To co można robić w GTA tzn: Stunty, Drifty, le parkour + do tego miejscówki gdzie można to robić i screeny z opisami, filmiki itd;>
Wheels Of Death - VCST · napisany: 24.02.2007 15:19
logo nie jest takie złe ja bym przeniósł stronke na yoyo.pl i by nie było samo foum to to troszke lipnie wygląda, ale ogólnie to spoko

+++ EDIT (24.02.2007 15:20):

logo nie jest takie złe ja bym przeniósł stronke na yoyo.pl i by nie było samo foum to to troszke lipnie wygląda, ale ogólnie to spoko
[do odstrzału] FNIN.OVH.ORG · napisany: 24.02.2007 15:17
jak dla mnie to stronka za bardzo dziecinna i jeszcze te logo xD
Game-Time · napisany: 24.02.2007 15:15
Bylem na stronce.. pozwiedzałem ją troche, ale powiem szczerze, że tak jak inni- ja też przepadam za Hyperem bardziej;p
sixaxis ===> KIKOO · napisany: 24.02.2007 15:12
lothronik napisał:
[quote=eskejd]kikoo = witaj. czy cos takiego.

ta nazwa jest GOWNIANA, ale co mi do tego :/

A co ma do rzeczy jej znaczenie? Strona przeznaczona jest tylko dla polskich userów, i żaden japoniec tam raczej nie wejdzie.

Poza tym, do tej nazwy trzeba się przyzwyczaić i tyle. skizo.org też nie kojarzy się z konsolami, a mimo to jest najpopularniejszą stroną o kieszonsolkach.

Pozdrawiam.

BTW: I żeby nie było - mi też sixaxis się bardziej podobało, ale nie miałem wyjścia. Ja się do kikoo osobiście przyzwyczaiłem, a jeśli ktoś ma nadal problem - może wchodzić przez sixaxis.pl. Bye.[/quote]

Nie wiem co Ci sie w tej nazwie Eskejd nie podoba, ja uważam wręcz odwrótnie, że to kikoo.pl lepiej brzmi i jest oryginalniejsze od sixaxis.pl, nie wiem czy o tym była mowa tutaj że sixaxis jest to zastrrzezona nazwa przez sony;>
Gta Speed · napisany: 24.02.2007 15:07
Kliniu napisał:
i jeszcze zapraszam was na www.libator.nxx.pl

Kolejne forum które umarło.. ee jezeli chcesz to pokazać innym i zeby wiecej wiary przychodziło na tą stronke to musisz gdzie to opublikować..
GTG vs STARS · napisany: 24.02.2007 14:59
Dahus w każdym klanie są wzloty i upadki i należy je przeczekać i tyle..
GTG vs UR · napisany: 24.02.2007 14:58
heh tommy wiemy ale nie musisz to przekazywać poprzez spamowanie nie na temat xD?
GTG vs UR · napisany: 24.02.2007 14:56
nom zabrakło nam Dziadzia i Ripa.. thx hjugo;*
Wygaszacze · napisany: 24.02.2007 13:46
no własnie.. tyle jest wygaszaczów.. do wyboru do koloru, chyba temat można już zamknąć jak wiadomo o so chodzi?
Pokaż swoją twarz · napisany: 24.02.2007 10:42
temat schodzi na garniaki a tu mamy swoje foty dowawac przecierz;p?
Swap Magic 3.8 (Playstation 2) · napisany: 24.02.2007 09:40
ee aa no faktycznie myślalem ze droższy bedzie ;p
Swap Magic 3.8 (Playstation 2) · napisany: 24.02.2007 09:18
CarlSA napisał:
Sony powinno udostępnić opcję kopiowania własnych gier, ale nie bo chcą dużo kasy. Gdy gra się kiedyś zepsuje to trzeba by było kupić nową. Ale teraz nie bo jest Swap Magic. Zaniedługo pojawi się wersja 4.0, ale niczym nie będzie się różnić od 3.8 (kody będą zaktualizowane i tyle), więc jak nie chcecie mieć problemów z płytkami PS2 kupcie Swapa, a nie psujcie konsoli przeróbką.

No nie wiem czy to będzie takie happy? Jeżeli Sony zdecydowało się na taką rzecz, bo teraz gdy płyta się po pewnym czasie zrysuje i nie będzie się nadawała do gry, to każdy będzie sobie kopiował wcześniej i nie tracił kasy na kupowanie nowej płyty z grą w sklepie.
To ten Swap Magic musi być bardzo drogi bo inaczej im się to nie opłacało go robić :>

Pokaż swoją twarz · napisany: 23.02.2007 22:05
Mumol napisał:
To lepsze od tych murzyńskich smat ! :O i prosze mnie nie obrażać!!!

lol murzyńskie szmaty? ja nie mam do nich nic i do garniaków też ale w garniaku sie czuje za bardzo sztywno..

Liberty City!! NEW GTA 4 LCS,3 · napisany: 23.02.2007 22:02
pistolety? to ogólnie a to był desert, colty?
GTG vs UR · napisany: 23.02.2007 21:57
hmm tak samo mysle Loth, musimy wiecej trenowac na SO ale także na MP5 bo ta runda mogla byc 30-10 zamiast do 18 ;p
GTG vs UR · napisany: 23.02.2007 16:16
*No i po meczyku, było cieżko, szczególnie na SO..
Pierwsza runda zagrana na MP5 zakończyła sie pomyślnie dla nas, wygraliśmy ją pewnie 30-18.GRa głownie toczyła sie na dachu ale także i w krętych uliczkach w Pier, dochodziło do licznych pojedynków 1 vs 1 i 1 vs 2 ( co zobaczycie na screenach). Mtz szalał w swoim stylu na dachu na pizzeri i strzegł go jak twierdze, także wdawał sie w pojedynki miedzy drzewami xD. Loth był wszędzie, rów, winda, dół, pizzeria, poprostu widać ze był w swoim żywiole ;p,, natomiast DahuS, Tatar and Free pilnowali dachu i windy.Wszyscy zagrali dobrze stosując sie do taktyki, szczególnie Tatar, który wyróżniał sie ilością fragów jakie zdobył a było ich 12 i dobrze wywiązał sie z obowiązku pilnowania windy :P.Dodam że miałem przyjemność sędziowania tej rundy :). Oto tabela po pierwszej rundzie:

*Zaś, druga runda przebiegała zupełnie inaczej. Były małe problemy techniczne MłoTa ale po paru minutkach odliczanie sie włączyło i ruszyliśmy ze spawnu Gangstaz w składzie: Loth, wu, Dahus, Ryder, MloT, walka toczyła sie głownie na ulicy pod Pier69, ponieważ napoczątku ustaliliśmy, że gramy bez dachów, gra była bardzo wyrównana, gdzieś tak do 20 fraga szliśmy równo, wiele graczy narzekało na lagi, było mase float'ów, ale dało sie jakoś grać. Pod koniec rundy UR uzyskało nad nami lekka przewagę i już do końca rundy jej nie straciło. Ulegliśmy 22-30. Wynik drugiej rundy:

*Ostateczny rezultat :

gtg. - [UR]

52-48

*Dziekujemy za ten sparing i miło spędzony czas klanowi UR;*;*. Poniżej zamieszczam pare wybranych screenów z tej potyczki i zapraszam do komentowania spotkania w tym temacie :).

· Wybierz stronę: 1 2 3 4 5
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 22:32
·
Obecnie forum przegląda 328 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 328 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies