cóż za spontaniczność:D musielibyśmy sie kiedyś umówic i poszukać miejscówki ale narazie dawajcie screeny+ opis i bedziemy oceniać która jest lepsza itd..
Nom to był wyjątkowy mecz bo był to mój debiut w barwach GTG a graliśmy ze STARS ( moj były klan) i trudno mi było tak grac, ztremowany byłem ale na obrzyny już lepiej:P
+++ EDIT (22.02.2007 13:07):
wutang napisał: Nom to był wyjątkowy mecz bo był to mój debiut w barwach GTG a graliśmy ze STARS ( moj były klan) i trudno mi było tak grac, ztremowany byłem ale na obrzyny już lepiej:P
ps: to było takie moje pierwsze sprawozdanko w nowym klanie:) mam nadzieje ze bede następne też będą, fotek jest mało bo byłem tak przejęty grą, że o nich zapomialem ale RIP zawsze o wszystkim myśli i udzielil mi ich xd
Jak wiemy w tą niedziele czeka nas trudny mecz z ANO w lidze, wiec Loth postanowił zorganizować treningowy sparing z klanem STARS. Mecz odbył sie dzisiaj o 19.00 na naszym serverze. Od samego początku była ostra walka o każdy frag dlatego ten mecz był zacięty i pasjonujący. Pierwszą runde graliśmy na MP5, GTG skin Niggaz, STARS rozpoczęło mecz w Gangstaz. Pierwsza runda wygraliśmy z wynikiem 30-22 po dobrej i zgranej grze naszej ekipy. Zaś druga runda była o wiele ciekawsza, rozpoczęliśmy ją dobrze z wynikiem 4-0 ale STARS nie dawało za przegraną i ciągle prowadzenie przechodziło z jednej strony na drugą. Końcówka była ciekawa było po 28 i po szybkiej akcji STARSów wygrali tą runde 28-30. Wiec Ostateczny rezultat:
GTG 58-52 STARS
Skład na MP5: Lothronik, RIP#, wutang, Tatar, DahuS
Skład na SO: Lothronik, RIP#, Ryder, wutang, DahuS
Pragnę dodać, że mecz odbył się w miłej i kulturalnej atmosferze. Oba klany darzą się szacunkiem wiec nie było niemiłych incydentów. Dodam też, że dobrze zagraliśmy obie rundy zważywszy na to, że klan STARS jest jednym z najlepszych klanów Ligi. Mam nadzieje, że mecze z DC i ANO odbędą sie w równie miłej atmosferze i z korzystnym wynikiem dla Nas.
Poniżej zamieszczam screeny z sparingu (screens by gtg.RIP#):
To tyle z mojej strony, pzdr STARS i w imieniu całego GTG thx za sparing :).
Teraz gdy juz mam pół roku gry w Sa-mp'a za sobą to skupiam sie tylko i wyłącznie na trenowaniu i ulepszaniu skilla na MP5 i Obrzyn bo jak każdy z klanu chce grac w składzie reprezentacyjnym GTG a stunty to w wolnych chwilach tez lubie robic ostatnio przeżucilem sie na buszowaniu po forach i pisasniu sprawozdań z klanówek a także robieniu screenów, aktualnie mam ich ponad 600 w swojej galerii :P
Wszystko zmniejszyłem do najmniejszych detali, to co sie dało, wyłaczylem głos, dałem na half-size itd.. a ram mam 512, moze troche mało ? jak tylko kasy uzbieram to do kupie:) a filmiki to bym w SA-MP-ie krecił, moze jakies stunty ale narazie ten komp mi podcina strzydla
CarlSA napisał: Szukając w necie nowych informacji na temat nowego GTA na PSP znalazłem
Jak widać Rockstar Leeds nie wyklucza San Andreas Stories na PSP. Ale gdy Rockstar czegoś niewyklucza tzn że będzie na 1000%. Miejmy nadzieję że również na PS2
Jeżeli to cuś wyjdzie to musi koniecznie na PC może zrobia wieksza mapke? dołączą wiecej miast? fajnie by było :P
Ja bym tylko dodał:
- ogromna mapę na której prawie wszystko było by do robienia
- zeby w budynkach można było strzelać ( klanówki)
- lepsza synchronizacja broni
- i zeby nie było lagów ;p
to dawajcie screeny tych miejscówek i pozniej zadecydujemy które najwłaściwsze a co do skinów to każdy swój ulubiony - to dobry pomysl :P mi sie tez podoba widok z okolic MCH ta nieokiełznana dzika przyroda, można by tam gdzie kiedyś była sniperka na szitach na takiej górze co jest szopa.
Ema
Tak sobie dzisiaj razem z Dahusem pomyśleliśmy, że można by było zrobić taka jedna fotke z all członkami klanu. NA fotce ustawienie klanowiczy było by podobne jak na meczach piłkarskich tzn: jedni stoja a drudzy klęczą przed nimi trzymając i mierząc MP5.
MOglibyśmy to zrobić przed lub po jakimś treningu, miejscówka także jest do ustalenia, wiec prosze wypowiadajcie sie co o tym sądzicie :> i podawajcie np screeny miejsc w których można by było zrobić te fotke jak i skiny w jakich byśmy pozowali :P
No to ja zaczne:
1. Miejsce
Skin: Skin Groove, Niggaz, Gangstaz
2. Miejsce
Skin: łysy farmer bez podkoszulka i z słomka w buzi
Moja ulubiona postacia jest Sweet z Groove ma nice styl i lubieu niego wykonywac misje a pozatym to bro cejota i ma boisko do kosza na ktorym dobrze mi sie gra xD
Obecnie forum przegląda 227 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 227 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami