Pracuje nad grą fabularną, którego akcja dzieje się w więzieniu.
Na hdd mam więcej niż w demie. mam nawet początek całej historii, ale narazie nie chce zdradzać całej intrygi. Link do Demka
w demie mozna kliknąć na kogutka (on oczywiście jest tylko w demie ;)) i przeniesiecie się w to samo miejsce ale da się przejść przez kratke.
Nieoczekujcie ultra koks grafy, w końcu to Rpg Maker. bardziej chodzi mi żebyście powiedzieli czy sprity pasują do klimatu więzienia.
to tyle ^_^ nad grą ciągle pracuje (a że mam ferie, więc sie nie obijam)
EDIT: POPRAWIŁEM LINK DO DEMKA. Przepraszam za zamieszanie ;)
Cytat: teraz wszystkie dzieci się podniecają tym, że leci skazany na śmierć w TV. :OOOO
Prison Break już dawno leciał na kanale Fox i jedyne co mogę powiedzieć o polskiej jego wersji to tyle, że obsysa.
zapomniałeś dodać IMO a raczej IMHO ;)
można tak powiedziec o każdym serialu, jesli się bardzo chce.
a to że leciało w usa wcześniej to ameryki nie odkryłeś.
a lektor jak lektor. to nie dubb.
oglądałem i jak narazie nieźle. dużo się działo. z tym palcem to masakra pod koniec zamieżam go oglądać tak jak kryminalne zagadki miami, reszte mam w dupie.
a leci w każdą niedziele o 20 po 1 odcinku teraz. a o 21 w nieciele CSI, czyli kryminalne zagadki miami. więc ja mam niedzielny wieczór zawalony ^_^
Cytat: Postaram się skombinować sobie (kupić ku*wa) tego Samurai'a po to, żebym mógł powiedzieć, że anime jest do bani i poprzeć to przykładem ;p (joke)...
Żenada.
a pozatym ja robie kopie zapasowe. bo boje się o oryginały i chce zostawić nienaruszone (oprawiam w ramkę i wieszam nad łóżkiem). pasi?
zostały mi ostatnie odcinki Onegai Teacher i jestem zachwycony :* teraz pora na Onegai Twins i LOVE HINA ^_^ o dżizas xO dawać nagryware, będe wypalał!!!
mtz napisał: bubin -> Onegai Teacher, bardzo sympatyczna komedia ecchi, 12 epów + jedna OAVka. ^^
Jest tez troche gorszy nastepca, Onegai Twins - Gorsza fabula, za to powciskane wiecej wszelakiej golizny :e
Wiecej mi w chwili obecnej do glowy nie przychodzi ^^
o stary trafiłeś w dziesiątke ;* dzięki. Manga Elfen Lied, muszą dokończyć reszte bo niewytrzymam, niech się biorą do roboty, bo manga jest dłuższa i jest inne zakończenie xO
żyłkaa spłyń.
mtz, poleć mi jakąś komedie romantyczną, ale tak nie za dużo odcinków. obejżałem właśnie całe Elfen Lied i jakoś troche sie zdołowałem i musze obejżeć coś lżejszego jeśli znasz jakiś dobry tytuł to zapodaj. tak btw musze sobie przypomnieć Chobits.
wkurzyłem się, bo mam kilka odcinków samurai champloo a niemoge obejżeć 6 bo jedyne napisy na animesub (bo do tego docinka są jedne) akurat niepasują -.-
ej płyta jeszcze pewnie atekowa hehe. fajny okaz.
a jeśli chcesz jakiekolwiek sprawy dot. sprzetu to tylko i wyłącznie HARD-PC! mój kumpel jest adminem, jest bardzo pomocny, nie jednemu kompa składał a zna się jak nikt. pisz na forum albo do niego na gg. niezawiedzie. aha, a jego nick to Lexus ;)
jeśli ktoś nielubi anime to niech tu nie zaglada albo tego nieczyta...
poki ogladałem jak miałem te 10 lat co polsat puściło. w gry gram do teraz. ale jezu to takie amerykanckocośtamowe to dupa nie anime. jak ktoś naprawde się interesuje anime to tego shitu nawet niewymienia. ranma 1/2; teraz mi się przypomniało, to było super. musze sobie przypomnieć.
mtz napisał: Samurai faktycznie nie jest mroczny, ale nadaje sie na start z anime :x
o racja. nadaje się idealnie. niezłe akcje, fajni bohaterzy i ta muza wydawało by się niepasujaca kompletnie.a tu prosze, taka pyszotka!
Elfen Lied jak można tego niekochać!
i zassam potem speciala Elfen Lied i będe się jarał @_@ Nyu Nyu! ^_^
Obecnie forum przegląda 252 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 252 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami