coś na kształt COOP ze scct. było by dobre. tyle że kilka cel i każdy np. na własną rękę ale potrzebna by była pomoc innych. marzenia nie do spełnienia.
pewnie z czasów, kiedy chuk norris był kul. 1 część mnie rozwaliła, jak mówil że zlikwiduje dilerów. nagle podjeżdza ten wóz i ich rozjeżdza xD ale miałem zlewe. całkiem fajny film
ja w gta sa biore ziomali i szpanuje robiąc rozpierduche. kozacze, bansuje i chodze wszędzie, może odkryje coś nowego i będe elo O_o. a tak to sprawdzam mody które sobie robie.
tmster :*
ludzie to forum do dawania fotek, jak nie macie zamiaru to nie pisać zomg. Jeśli Mumol dał, to chyba każdy może dać swoją fotke bo wątpie aby ktoś wyglądał gorzej (oczywiście chodzi o garniak :>) dajecie foty :D
bo nie umiecie się wczuć w gre. jak się ostro wczujesz i po prostu jesteś tym bohaterem i jesteś tam naprawde to jak się ***a nie bać jak słyszysz jakies dziwne odgłosy ciemno jak w dupie, i nagle coś się łapie za ramie i pociąga do tyłu O_o. albo patrzysz w monitor gdzie wyświetlane są obrazy z kamery, i jedna jest tak że widzisz to pomieszczenie w którym się znajdujesz i widzisz że jakiś potwór się za tobą skrada a ty nie masz broni, sikasz w gacie odwracasz się....
a tam nikogo nie ma O_O i wtedy srasz na maxa.
to jest to
Obecnie forum przegląda 305 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 305 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami