dobra była misja z tym szczęściażem. bombe podkładałeś pod samochód a tam ta babka wsiadła -_- nawet ja sie ***iałem xD ale było śmiesznie. jeszcze napad na bank, roxiarska misja. aha, i jeszcze ze snipy zdjęcie tego kolesia co przemawiał.
przelazłem całą kilka lat temu. jedyne co mnie ***iało to 1 misja i wyścig. ale to naprawde niezła gra. ma klimacik. przydało by się ją odświerzyć i zrobić jakąś gre o prawdziwej włoskiej Mafii
uważasz, że na polskiej scenia gta takie noobiartwo się szeży? wątpie. kto troche kuma ten da, kto nie kuma to się wogóle nie nadaje do neta. wg. mnie jak by się za to zabrać od dobrej strony to coś by z tego wyszło
Toni napisał: powiem tak - bez sensu jest zgapianie 'bo inni tak maja'. jak juz koniecznie TRZEBA zwiekszyc ogladalnosc, to moze wymyslmy cos ORYGINALNEGO...
o tu się zgodze. trzeba czegoś specialnego! coś czego nie ma na innych stronach o GTA.
fun short movie! krótki filmik z zabawną scenką!
klimatyczna mgiełka wprost wymiata i ownuje.
wg ciebie zentrix gta 3 jest rox bo nie ma motorów i helikopterów? ;<
ja gram ciągle w gta III. ostatnio wypatruje bugi i tym podobne. chętniej wracam niż do vc
EDIT: zauważyłem że newbie's rozkręciły temat na nowo :D
jak już to ja tez coś napisze
sry. z gta 3 to ja znalazłem taki easter egg. bawiłem się kodami do zmiany postaciami. i raz zmieniło mi na taką starszą babulke. podjarałem się, więc ide.i chciałem udeżyć gościa, a ta babka, !! ***ała z obrotu mu prosto w morde.
ale trzeba zrobić tak. najpier udeżyć w biegu. potem stanąć i jak sie udezy to ona nie walnie pięścią tylko zrobi obrót. spróbujcie
o kurde niespodziewałe msię takiego tematu po tobie xD
stare jak świat xDD
ja raz miałem. że po przejściu całej gry skapnołem się, że jest w gta3 takie jak w reszcie gta. że samochody z listy trzeba zawieść do kolesia
Cytat: a tak btw to był ktoś z was w ghost town ??
Obecnie forum przegląda 226 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 226 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami