No właśnie. Dlaczego drogi lothroniku zdecydowałeś się na zmiane nazwy? Sixaxis brzmiało dobrze, a KIKOO tak jakoś z japonią mi się kojarzy. Wytłumacz nam wszystkim tą zmianę...
no wiesz oni dopiero zaczynają i tak fajne są te wstępniaki przed grami. I nie porównuj GT do Hypera Bo Hyper to PROGRAM tak jak TVP, Polsat a GT to tak jak wiadomości (eci o danej godzinie i koniec - ewentualnie można zassać z neta)
Ty sdr też mam ten sam problem. Nie wiem próbowałem w różnych przeglądarkach i nie działa. Nie wiem może to oni mają problem. Ale taka stronka istnieje nie żebym ja kogoś w konia robił
Nie wiem czy słyszeliście, ale od jakiegoś czasu na TVK (TV Kultura) leci nowy program o grach. Twórcami są Afro Potter i inni... i uwaga KTO CZYTA I LUBI PSX EXTREME ZNAJDZIE W TYM PROGRAMIE NA ŻYWO.... MASHTERA I MYSZAQA (jeżeli wiecie o czym mówię)
No to mówcie co myślice www.gametime.pl i póżniej pobieralnia
MIŁEGO OGLĄDANIA
+++ EDIT (15.01.2007 19:26):
Ej co to! wszyscy poszli wieczorynke oglądać!? TO FORUM MUSI ŻYĆ!!!
Ja jestem takiego zdania: London czy inna całkiem nowa (nie stories) część mogła by wyjść, ale niech zakończą serie stories bo to jakoś głupio tak kończyć na VCS...
Cześć. Nie wiem może czy widzieliście taką stronke thisiswaiting.com można sie nieźle pośmiać ale niech fani playstation sodie tego za bardzo do serca nie biorą przecież to tylko żarty... ;-)
A popatrzcie jak idzie Rockstar:
GTA III lata 70
Vice City lata 80
San Andreas lata 90
No a GTA IV to by były lata wspólczesne nie?
Ja bym chciał takie te plotkowane sześc miast i żeby każde miało inny klimat.
Chodzi mi o to żenp. w san fierro było tak ponuro, w las venturas gorąco, w los santos słonecznie i gangstersko. A w gta iv by było w 1 śnieg w 2.... różne klimaty kultura itd.
Obecnie forum przegląda 306 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 306 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami