GTA: OpenTunnels · napisany: 07.08.2007 16:27
|
OpenTunnels Mod to bardzo głośny temat ostatnio, więc pomyślałem żeby podyskutować o nim. W sumie, wydawałoby się, że jest to już zupełnie nowa, nieoficjalna część xD. Oprócz nowej mapy, Jamsza chce wprowadzić nową stację radiową ze swoją muzyką. Ktoś też coś wspominał o nowym misjach, więcej modeli, itp. Było też coś o tym, że całe OTM to nie tylko Liberty City Hills a jeszcze inne tereny. Jakoś mam wrażenie, że kroi się zupełnie nowe, choć nieoficjalne, i tak ***iste GTA. Pozdro dla Jamszy! A wy, co o tym sądzicie? Co chcielibyście ujrzeć? Jak to wam się podoba? Dyskutujmy...
Edit: Linkuś
|
GTA Trivia! · napisany: 05.08.2007 17:43
|
gówno! była, czekamy na odpowiedź.
adikko napisz do mnie na gg! plz
|
GTA Trivia! · napisany: 05.08.2007 16:27
|
Czy w GTA wystąpiła postać o imieniu Willy? Jeśli tak to w, którym gta? I kim była.
|
GTA Trivia! · napisany: 05.08.2007 14:17
|
Dobrze xD zadajesz pytanie Adikko!
Edit: Tylko nie Kazimierz a Eddie xD. Ale ok. O nazwisko mi chodzilo.
|
GTA Trivia! · napisany: 05.08.2007 13:49
|
ze samuel dobrze ale ze dodatkiem nie, ma cos zwiazanego z naszym krajem, czekam na odpowiedz!
|
GTA Trivia! · napisany: 05.08.2007 12:28
|
Dobra zadaje. Hm niech pomyslę... Kto użyczył głosu oficerowi Tenpenny'emy? I co ma wspólnego jego partner z polską?
|
GTA Trivia! · napisany: 05.08.2007 12:21
|
hm a nie czasem in the air tonight? to jest część vice city stories oczywiscie...
|
Coke Live Music Festival · napisany: 04.08.2007 20:56
|
Jako, że jestem totalnym debilem, i mimo wielu reklam nie jarzę... zwracam się do was. Owa zabawa ma się odbyć w Krakowie. Problem z tym, że nie wiem kiedy, gdzie, i jak... Na stronie tego festiwalu nic nie pisze, bynajmniej ja nie widziałem. Powiedzcie mi bardzo was proszę o co biega, bo może się więcej nie zdarzyć okazja zobaczenia seksownej Rihanny na żywo. Elo!
|
[film] Misja masełko · napisany: 01.08.2007 15:24
|
wiesz powiem tak, jestem glupkiem jakch malo (wszyscy przyznają, prawda?) ale ty bijesz wszelkie rekordy. robisz ten film bo ci sie nudzi, czy ktos ci placi za robienie z siebie idioty... sorry
|
[żźćńąęóś] · napisany: 28.07.2007 13:21
|
tak wlasnie zrobilem, wiec w czym blad? dalej to samo przeciez mowie...
|
[żźćńąęóś] · napisany: 28.07.2007 12:06
|
na początku standardówka ofkoz, dalem ariala, potem verdane i dalej to samo. :C
|
[żźćńąęóś] · napisany: 28.07.2007 11:46
|
Argh! Mam piepszony problem! Jak wiecie z mojego bloga, robię homesite'a na czystym HTML'u. No i dzisiaj chciałęm już skończyć wrzucić na serwer i pokazać. Ale k*** nei mogę! Nie wyświetla ***nych polskich liter! Między ... dalem i pewny, że wszystko jest ok otworzyłem na localhoście, ku mojemu zdziwieniu wywaliło mi japońskie krzaki. W czym problem? Pomóżcie bo nie wiem... :C
|
Takie Tam · napisany: 21.07.2007 21:11
|
Pierwsza sprawa - poszukuję tytułu utworu, który jest w pierwszym trailerze Tony Hawk's project 8 - ów trailer możecie znaleźć na tej stronie > http://www.tonyhawksproject8.com. druga sprawa, niech mi ktoś poleci kawałki podobne do Gavin'a Rossdale'a (mam Adrenaline i Current (czy jakos tak) ) proszę o support bo nie mogę znaleźć niczego podobnego, może ktos posiada jego plyte? Trzecia sprawa, bede zmienial bloga, ale przy tym gtg'owym oczywsicie zostane. Będe miał taki scenowy i taki domowy, a imo, ze to jest mój pierwszy projekt na czystym HTML'u, który robię sam jestem niezwykle podniecony... ale lans nie? Wydaje mi się, że ten tekst raczej na notke na blogu się nadaję ale jakoś tak tu pisze... ***isty mtz znowu pisze ***isty tekst i normalnie wszystko gra i spiewa... oby tak dalej. W połowie sierpnia wyskoczymy z czymś dla was, ale na razie ciii. El0!
// lol mumol nie widzę powodu do zamykania... to już spytać sie na forum nie mozna... troche mnie nie bylo to chcialem napisac to i owo i przy okazji coś się spytać lub odwrotnie... od tego jest forum nie? od tego jest cafe robina... no "chyba"...
|
.:: NIVOU ::. · napisany: 30.06.2007 23:12
|
dziekuje wszystkim za pochwaly, och nie zawstydzajcie mnie xD
|
Opinie o trailerze #2 · napisany: 29.06.2007 12:32
|
a ty tommy to jesteś fanboyem... smugglera... pisząc takie rzeczy robisz z siebie el0 man'a co? Nie chce dalej mówić bo mogę kogoś obrazić... najlepiej jakby mnie nie bylo, co nie?
|
Opinie o trailerze #2 · napisany: 29.06.2007 11:14
|
"You're looking for some people. We are all looking for that special someone"
Gta to już nie gra, to coś więcej... Niko uczepiony helikoptera? Czemu nie! Ciężarówki? Jak najbardziej! Skakanie po dachach wieżowców? Oczywiście! Nowe GTA jest najlepszą grą jaką do tej pory widziałem, kraksy dorównujące Burnout'owi, które zobaczyłem przekonały mnie, że GTA było, jest i będzie grą, która zachwyca wszystkich. Żadna gra do tej pory nie dawała nam takich możliwości. Ile powstało filmów w gta, które mogą konkurować z najlepszymi hollywodzkimi filmami? Sporo. Przy trójce spędziłem rok, przy vice półtora, przy san andreas niewiele mniej, a przy IV? Gta zawsze miało średnią grafikę, IV ma zamiar to zmienić. To ile teraz nowe gta dostanie? 12/10? Ta gra ma ***isty klimat... I can't wait!
|
Soundtrack · napisany: 28.06.2007 13:24
|
odkopujemy temacik... w 2 trailerku ma byc utwor grupy The Boggs Arm in Arm. Osobiscie to kawalek mnie rozwalil, jest genialny i swietnie oddaje kilmat NY. Juz powoli zaczynamy odkrywac muze w IV, widac bedzie to cos w tym stylu. R* idzie badzo dobra droga. A co wy o tym sadzicie?
|
Glowny motyw muzyczny w SA · napisany: 27.06.2007 18:58
|
kura jak ja dawno tego nie sluchalem... dzieki ze mi przypomniales ten theme jest genialny... jak pierwszy raz odpalilem SA to ta muza mnie rozwalila... to jest swietne!
|
Zos 2D Works · napisany: 26.06.2007 19:06
|
Witam. Chciałbym przedstawić wam kogoś specjalnego. Zagościła niedawno na Nivou i chciała by coś pokazać. Wiem, że będzie zdziwko, ale jednak willy ma kogoś utalentowanego w rodzinie (pomijając moją głupotę). Zapraszam.
Nivou Exclusive.
Komentarze mile widziane, zarówno tu jak i na forum Nivou. :)
|
.:: NIVOU ::. · napisany: 23.06.2007 20:59
|
Sluchajcie, gdzie jesze mogę zareklamować nivou. Znacie jakieś strony?
|
.:: NIVOU ::. · napisany: 23.06.2007 20:43
|
EDIT 06.07.2009 17:37
Nivou to serwis dla twórczych ludzi pragnących pochwalić się swoją produkcją w danej kategorii. Filmy, muzyka, grafika, teksty, programowanie, prace ręczne. Interesuje Cię, któryś z tych tematów? A może to twoje hobby? Jeśli tak to idealnie trafiłeś/aś! Pochwal się, zaprezentuj swoje prace! Jeżeli dopiero zaczynasz i chcesz się czegoś nauczyć przeczytaj tutoriale/poradniki przygotowane przez naszą redakcję. Niech Nivou będzie twoim osobistym, internetowym portfolio! Pochwal się, zobacz co powiedzą inni! Ciesz swoje zmysły twórczością swoją i innych. Enjoy!
Czym jest Nivou?
Nivou jest grupą młodych wilków, niezależnym
studiem, zespołem tworzącym polską kulturę i rozrywkę.
Za cel stawiamy sobie służenie sztuce, sztuce jak najszerzej rozumianej.
Nivou to organizacja underground’owa. Przez słowo “niezależna” należy rozumieć,
że ani my, ani nasza twórczość nikomu ani niczemu nie podlega.
To, co robimy jest wyrażaniem i odnajdywaniem siebie, swojej pierwotnej natury.
Jesteśmy “od ludzi dla ludzi”. Pragniemy
aby to, co tworzymy sprawiało przyjemność i radość naszym odbiorcom.
Nie zajmujemy się jakąś konkretną kategorią kultury, każdy z nas ma inne zainteresowania,
tworzy coś innego, czy to muzykę czy obrazy… Lecz, co sprawia, że tworzymy jedną całość?
Podobny sposób myślenia, zasady i dążenie do ciągłego rozwoju.
Początki Nivou sięgają roku 2006, kiedy to jeszcze jako “dziaciaki” próbowaliśmy zaskoczyć
ludzi swoimi pomysłami. Powstał portal traktujący o kulturze, który w ogromie tego typu
portali (np. Gildia.pl) musiał zaliczyć zgon. Jednak nie na długo, bowiem później miało się
okazać, że z naszego zapału wyjdzie coś większego i dojrzalszego.
Obecnie ekipa Nivou to ludzie w przedziale wiekowym 16-20.
"Nie jesteśmy bandą, która bezmyślnie bombarduje otoczenie swoimi pomysłami,
działamy z rozmysłem po to aby poznawać Świat, ludzi i poniekąd samych siebie.
Przekaz jaki płynie z naszych działań to radość z życia,
tworzenia i możliwości poznania niezwykłych ludzi.
Dbamy o dobre relacje z otoczeniem
i staramy się na otoczenie pozytywnie wpływać.
Cieszymy się z tego co robimy i jeśli widzów, czytelników i
słuchaczy również cieszy nasza praca to jesteśmy zadowoleni"
W imieniu grupy, Michael “Wylie” Willow.
NIVOU.DL.PL
wkrótce nowe adresy - nivou.net lub nivou.pl (do wyboru do koloru :)
|
OS · napisany: 19.06.2007 19:12
|
ZassySSam Fedore 7, na viste mnie nie stac, a sama w sobie jest jeszcze "młoda" i ma wiele bugów (z tego co czytalem). Obcykam Linuxa, Mac to nie sysstem a komp, i jedna szkola w moim miescie go ma. Moim zdaniem ssie. Jak zassam to napisze co o F7 sadze. Ale zapowiada sie ciekawie. Pzdr.
P.S. Kotka czym ja sie lansuje? Omg...
|
OS · napisany: 19.06.2007 18:21
|
Windows, Mac, Linux... Obecnie używam WinXp ale powoli zaczyna mi się on nudzić. Windows jest imo najpopularniejszym systemem, ale są też inne. Jak zauważyłem, sdr używa chyba Linuxa. No właśnie, pytam was. Który sysytem jest najładniejszy, ma bogatą bibliotekę kompatybilnych programów (pomijając gry, bo tych może nawet w ogole nie obslugiwac), jest nowoczesny i wydajny. Po prostu, który nadaje się najlepiej do pracy i nauki. Gry to mogą być tylko we flashu xD, reszta mnie nie obchodzi, gry nie muszą działać. A więc, który polecacie? (screeny mile widziane, url'ki rownież). Pozdro!
|
|