Bierz honde civic (nie heczbek!) albo honde accord tam co wyzej byl link. W sumie accord -> większy lans, nie s±dziłem, że taka tania jest ta stara ; o
Je¶li klikałe¶ na OK w celu pobrania antywira w tym okienku, to żaden antyvir tylu wirusów nie usunie:P
NOD32 ssie, ¶ci±gnij avira antyvir.
adaware jest ok.
Cytat:
Cóż, ten Twój AdAware jest jeszcze bardziej "do ***y" niż Avast. Polecam za to tak jak Lazlow NOD'a32 i ew. EasyCleaner'a je¶li ma być już jaki¶ "odsyfiacz".
Lol, trudno porównywać antywira do "usuwacza" adware. To s± dwa różne typy programów, więc trzeba mieć ten i ten
nie jest gut, brak specyficznego polotu, poza tym z filmików z most wanted naprawdę nie da się zrobić nic ciekawego - to tak jakby¶ chciał zrobić sałatkę z pulpetów.
Jedyne co mi się podobało, to czerwone ¶wiatło mrugaj±ce w rytm muzyki, ale to bł±d gry. ;)
do dupy, błędy s±, poza tym nie wiem jak kto¶ kto będzie ci±ł laya zrobi ci stroke, czy rozmazane cienie pod tekstem. Żeby tworzyć lay-outy, musisz mieć pojęcie o tworzeniu stron. Co możesz robić a co nie. Chyba, że strona to ma być jeden, wielki obrazek.
lol, nietzen, wiele jest błędów na gtg.
I często s± to celowe błędy, np. wycinanie htmla jest zrobione przez strip czyli jesli napisze wiadomosc ':< nie lubie cie', to wyswietli tylko ':'. Jest to jedyny blad jaki zauwazylem, imo bez sensu jest zrobione. Nie korzystam czesto z serwisu, ale jakos oprocz tego nic nie rzucilo mi sie w oczy, tak zeby mi przeszkadzalo.
Tak, je¶li co¶ nie działa, to jest to wina serwisu. Chyba, że informuje o tym mustafa.
jak kto¶ będzie w katowicach (np. na jakim¶ ziomalskim spotkaniu w spodku) to pisać. Za niedługo s± podobno jakie¶ targi samochodów sportowych. :P Ja do warszawy nie pojade, ziomki Pawla i Marcina mnie dorfffffff±±±±±±±±±±±±±±±±a... RATUNKU!!!
Z tego co wiem, to raczej sdr go wyrzucił, a nie on odszedł. Zgodziłem się na to, bo lothronik jest po prostu nałogowym pisaczem newsów i co¶ musi robić. A to, że się pogodz± to nie wiem czy jest pewne. I co¶ do sdr-a: nie chcę żeby¶ się przez t± cał± sytuację na mnie obraził. :(