E, nie słuchaj ich, jak powstawał cartel mówili to samo. Liczy się zaangażowanie, lecz strony na php-fusion nie mają już szans przyciągnąć scenowych wyjadaczy, natomiast dzieci z gtasite chętnie wam wlecą.
PS: dnsy się w pełni jeszcze nie przestawiły, więc jeśli ujrzycie napis "Site moved [dns changing]" po prostu na niego kliknijcie. Jutro już powinien się nie pojawiać.
Jeśli tak było to zwracam honor, ale administratorom strony chodziło pewnie o to, by dodać link do filmu, nie do opisu filmu.
Co jeśli Jaś Kowalski wrzuci film na swoją stronę linkowany do youtube'a? Nikt po obejrzeniu filmu się nie dowie, gdzie znaleźć więcej obrazów nieba, ale to już twoja sprawa, nie będę się kłócił.
No skleiłeś gotowe gify, no i? Na dodatek bezprawnie.
Cytat: NOTICE: This video is protected by United States and International copyright law. You may not store, post, or reproduce this video, in any manner, without the express written permission of the author.
Ja po prostu chcę wiedzieć gdzie są projekty...
Na forum można znaleźć aż 3 screeny modeli, ale nie widzę nigdzie gotowego projektu. Choćby w 10%, żeby był screen z gry.
Po twoim poście nawet nie mam ochoty tam wchodzić...
Cytat: Prosze nie podchodzić do tego krytycznie, jest to poważny mod a my nie jesteśmy dziećmi po 10 lat, które robią "WY@#$@$% RP z podstawowego GF", którego ktoś znalazł przypadkiem. Wiem, że wiek o tym nie świadczy, ale jesteśmy juz na scenie troche i staramy sie być poważni.
Ten dopisek to już totalny owned.
A co do linków, to sprawdź najpierw czy wszystkie działają. Pr0.
Dajesz mi linka do jakiegoś tymczasowego forum. I co tam jest? Rozmowy na temat GTA IV i San Andreas? Żal.
Szukacie kogoś do teamu? Pokażcie swoje prace. A nie, że piszecie, że nie jesteście gównażerią. Czym to jest poparte? Co mnie obchodzi to, że jest team, co tworzy gry, skoro nie wiem jak tworzy - czy od podstaw, czy w jakimś programie typu gamemaker.
Piszecie o pomyśle, chcecie znaleźć ludzi do roboty - najpierw się sami przedstawcie.
Ty - ale wytłumacz mi jedno. Najpierw piszesz, że ty tam tylko grasz i jesteś policjantem, a później mówisz w imieniu administratorów tego serwisu, co tam będziecie jeszcze robić. I co to jest kompilator silnika? O_O