Na fali popularności telenowel z GTA, powstaje produkcja... No własnie - Jaki ona ma mieć tytuł? Z pikaczącym towarzyszem długo sie nad tym zastanawialiśmy - I niczego nie wymyśliliśmy. Odpadły tak genialne propozycje jak 'Ultimate Showdown', 'Saints', czy 'Kochaj mnie od tyłu'. Postanowiliśmy zorganizować mały konkursik - Jak ma nazywać się serial metza i pikachu? xD Zeby było łatwiej - Zdradzę wam kawałek fabuły.
Cytat: Martin, glina z LS bada sprawę tajemniczego mordercy, zwanego '69'. W końcu udaje mu się rozwikłać zagadkę poszlak zostawianych na miejscu zbrodni i wraz ze swoim Partnerem - Willardem udają się w prawdopodobne miejsce pobytu sprawcy. Jednak nie wszystko idzie tak jak powinno...
Propozycje proszę podawać na zielono ; ]
edit by lothronik a.k.a. Pikachu:
NAGRODY: Użytkownik który wygra dostanie 69$ oraz postawię mu loda w sklepie na rogu*. Nie zwlekajcie z dawaniem propozycji. :>
*mtz wie dużo o stawianiu mi lodów w sklepie na rogu, bo sam prawie tego doświadczył.
btw. Można zapodać kilkoma propozycjami, czy tylko jedną?
//EDIT:
W takim razie jeszcze:
* Willy 69 Marty - z tym, ze 6 i 9 najeżdża na siebie (taka animacja) i wychodzi z tego coś a'la &...
* 69 in Beaufort's scale
* Santos from Los Santos: on killer's trace
* 69 - fucked killa (można to dwojako zrozumieć )
by mtz: kolory pisze sie bez cudzyslowu : P by Toni: kiedy tak czy owak działają (bynajmniej w moim IE :D) by mtz: ale na moim FF nie ;x by lothronik: na moim tak ;D by Toni: dewastujecie mojego posta xO by DJ: a jeszcze i ja się dopisze... by Toni: zbieram autografy xD jeszcze tylko sdr, JaKo i kilka innych osób!!!111 by lothronik: :O. Lepiej dawajta propozycje, a nie mi tu marudzicie. :P by Toni: dałem już kurde 5... chcecie więcej?
Killer Thriller, Sexual murder, Catch killa in 60 seconds, Rasta Pederasta :D, Where strangers become friends - slogan Glory Hole Theme Park, wspominany w radiu...
Obecnie forum przegląda 160 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 160 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami