Tak mi się ostatnio o GTG przypomiało, gdy ogladałem od nowa trailery GTA IV. Także ostatnio ktos przypomnial mi na mailu, że nie wchodze już od dawna...
Wykorzystam ten fajny dział do malutkiej reklamy i oceny. uBar.pl - jak sadzicie? Podoba sie? Uwagi etc.
no wreszcie Was widze :P nigdy nie myslalem, ze bede musial mailowo interweniowac xD a stronka nawet nawet, chociaz userbary to juz chyba z mody powychodzily... imo :P
UserBary to przestarzała moda, która przeminęła. Przydałby się alfabetyczny rozkład, niektóre są chaotycznie porozrzucane. Mimo wszystko jestem pod wrażeniem dużego wyboru.
Moim zdaniem ubar.pl'owskie faniejsze, ale chyba obiektywny to nie jestem A masz możliwosc wygnerowania animowanego ubka?? :P Albo polaczenia userbarów w spójna animację z przej¶ciami:
jest taka opcja,ale na samym dole, bo nie miałem gdzie zmiescić. Mhh, mój projekt, grafika zleceniodawcy, serwer też, ale ja trzymam piecze nad serwisem, czyli strona moja :). Kurcze jakby to wytłumaczyć.... Dostałem zlecenie od Tibia.pl na zrobienie czegos takiego i pózniej przekazali mi projekt. :)
+++ EDIT (14.01.2008 20:27):
Sory za double posta, ale ten nie ma nic znaczacego z wczesniejszym. Nie ma ochoty ktos na wykupienie reklamy? Reklama w userbarze będzie dodatkowa klatka w animacji userbarów i z gier oraz jakis maly obrazek lub w tle na signie.
Heh, nie mowie o tych userbarach tylko o userbarach z gier, które odswieżaja się co godzinę uaktualniajac stan postaci w grze ;] Tego sobie sam łatwo nie zrobisz :)
***ista, ładna strona w stylu Web 2.0 naprawdę świetna, przejrzysta, genialna. A, że temat taki a nie inny to już twój wybór :). Będę szukał userbaru, pierwsza strona na, która zajrze to wlasnie ta. :)
Dziękuje Nie wiem czy dodanie następnego projektu jeszcze nie oddanego do publiki, tylko na testy potraktujecie jako reklame, ale co mi tam. Dodam nowy temat. Jak nie to zamkniecie go sobie xD