poszukuje tego swietnego programu dla GTA:LCS z Niemiec. Niemiecka wersja jest lekko ocenzurowana, Foldery Save'ow dla tej wersji maja nazwe ULES00182S0, czyli nie jest to ani EU, ani US. Denerwuje mnie to, bo chcialbym sobie polatac helim i dodo'em :P Z gory thx
pikacz -> pliki gry synu to nie nazwa folderu xD
btw, ciesze sie, ze utwierdziles mnie w tym, ze w austrii sprzedaja inna wersje niz w niemczech. szkoda, ze nie moge Ci pomoc... Ew, sprobuj na gtaforums.
nie kloccie sie :)
zagoscilem na dluzej :)
w gwoli scislosci ta gra jest z Austrii, a nie z Niemiec, ale to nie robi roznicy, tu i tu te same wersje sa sprzedawane, a moze sie myle? :> :> Ale sie wkopalem... :(
lolz. W takim razie czegos tu nie rozumiem - Kupilem gre w MM w Wiedniu i gram z CD europejskim.
Pikacz: Chodzilo mi o to, ze zmiana nazwy folderu nic nie zmieni ;c
nie ma co skrobac do edisona. staral sie on jakos miesiac temu do swojej kolekcji gta:lcs (ma wersje amerykanska i brytyjska) dorzucic jeszcze niemiecka. jesli jej nadal nie ma to, nalezy poczekac.
a cd do niemieckiej poki co nie ma, i pozostaje ci obejsc sie smakiem ;< wiem,ze trudno :>>> ide sobie polatac dodo (dodą :X) HA H AHA HA HA HA HA