rp: 20840 skąd: Vice City
Witam, chciałbym się zapytać kogoś z was czy posiada takową kamerkę?
Wygląda ona mniej więcej tak oczywiście jest obrotowa i działa na zasadzie tych z cyfrówek że patrzysz na ekran i robisz zdjęcie. Zdjęcia robi w miarę dobre A tutaj pokazana w akcji Ma tylko 1,3mpx, posiada także wbudowany mikrofon (plany sony na skype psp w przyszłości)
Więc się pytam czy jest sens jej kupowania nie chce żadnych cyfrówek tylko zależy mi na tym, za niecałe 180 zeta można ją kupić. Mam zwykły aparat taki na klisze (pamięta to ktoś ^^?) ale leży w szafie i mam zamiar jakiś aparat kupić, a ten że jest w miarę tani i robi dobre filmy oraz zdjęcia chyba się nada do użytkowania?
rp: 13580 skąd: Kraków
Zdjecia robi całkiem ładne, filmy tez nienajgorsze, ale sam też bym w cyfrówke zainwestował. Poczekajmy na wypowiedz janta, on zawsze ma dużo do powiedzenia w sprawach fotograficznych.
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
a ty widziałeś jakiej jakości są te zdjecia ?? tam gdzie ciemniej masz jakieś dziwne przebarwienia i kropki. coś takiego mam w swoim komie jak robie zdjęcia wieczorem. aparat kicha jak za taka kase ale prtzynajmniej filmy ładne robi. ale nierma to jak zdjecie w wysokiej rozdzielczości a nie jakieś 1280 na 960