Elo Elo mam taki ogromny problem xD
Mam zainstalowane Orginalne Gta Sa i chce Podmienic Nowe Autka ale niestety mam problemy podmienialem przez gta parking i gdy wlaczalem gta w polowie ladowania wywalalo z gry, prubowalem przez San Andreas Mod Installer i zainstalowalem wszystko ok ale gdy wlanacm gta i niestety autka niema podmienionego sprawdzalem i niedziala niewiem co mam zrobic poniewasz zmial juz wczesniej Nieorginalne Gta Sa i mody dzialaly a tera niedzialaja prosze o pomoc jak by co moje gg 5245455
Niejestem takim noobkiem tylko jesli mial bym to zrobc toolem to poiwedzial bys jak ? bo ja sie na toolu nieznam najlepiejn na gg napisz bo tak to nbedze wolniej
W folderze GTA San Andreas\models otwierasz plik gta3.img IMGToolem. Potem wybierasz w IMGToolu Edit i Find, wpisujesz z rozszerzeniem nazwę pliku samochodu, czyli sciągniętego, potem Commands i Extract, wybierasz miejsce gdzie chcesz skopiować plik, np Pulpit i masz zrobiony backup. Potem mając znaleziony plik dajesz Commands i Replace i wybierasz lokalizację sciągniętego pliku. Podmieniasz i masz samochód. Musisz to zrobić dwa razy, raz z plikiem .txd i raz z plikiem .dff, Jeśli cos nie będzie działało (chociaż nie sądzę) możesz wybrać Commands i Rebuild Archive.
A wlasnie zainstalowalem niewywalilo z gry ale znacie jakis programik co moge przewolac autko przed siebie tylko jakis dobryprogram bo sicaglem Edit garage i niedziala
Poradnik
^ Poradnik napisany przeze mnie. Masz tam obrazki klinowe, więc chyba będziesz wiedział jak podmienic woz. Dośc stary ten poradnik ;d Z 1-2 latów ma
A tu masz spawner: spawner
elo
Chcial Bym jeszcze zapytac sie o instalacje modow znaczy sie jakimi programami byscie radzili mi instalowac mody i jakie znacie najwajniejsze widzialem na zdiecu moda np Ze policja zatrzebuje za przekroczenie pr i policjant podchodzi do wozu , Paliwo tankowanie itp jak cos to piszcie w tym temacie
Przecież dostałeś link do CarSpawnera od Luigiego...
A wszystko związane z modyfikowaniem SanAndreas masz na GTAInside.com i GTAMods.de. Poszukaj, nie ma tak łatwo. To nie boli.