Witam mam pytanko jak zrobic ABS W samochodze podmienionym i jak zwiękżyc osiagi bardzo mi na tym zalezy wiem ze mozna to zrobic w programie HANDLING ale nieumiem nim sie poslugiwac. a propo jak by ktos mi wytumaczyl opsuge HANDLING to bedę wdzęczny ... :p pliska powiedzcie mi bo jest mi to potrzebne.
Witam mam do was ciężką zagadke i cięzkie pytanie ...
Sciągłem sobie Ostatnio Gre GTA UNDREGROUND 2 i mam taki problem ze gra jest po Rusku :p i mam taka prosbe czy macie moze Spolszczenie do tej gry poniewasz niezbyt umiem ruski :p a wlasciwie nieumiem :P jak by co dajcie linka jak spolczenie bedze ok to temat do Zamkniencia xd ....
pliska dajcie spolszczenie
+++ EDIT (03.11.2007 18:06):
Sry juz niedawajcie Temat do zamkniencia
Dlatego ze zagralem w gre i jest ze tak powiem kicha... :/
Siemka Mam do was prosbe ze tak powiem czy znacie jakies fajne mody do GTA SA np Tankowanie paliwa itp (Sam widzialem na zdiencu Tankowanie Gazu O.O) Jak cos to dawajcie linki i opiszcie jakiego moda dodacie xD
+++ EDIT (02.11.2007 19:03):
Oj i zapomnialem jesli macie Autko Audi A6 Quatro najlepiej kombi ale jesli bedze sedan to ok ale dajcie w tym temacie linka do niego pliska
Chcial Bym jeszcze zapytac sie o instalacje modow znaczy sie jakimi programami byscie radzili mi instalowac mody i jakie znacie najwajniejsze widzialem na zdiecu moda np Ze policja zatrzebuje za przekroczenie pr i policjant podchodzi do wozu , Paliwo tankowanie itp jak cos to piszcie w tym temacie
A wlasnie zainstalowalem niewywalilo z gry ale znacie jakis programik co moge przewolac autko przed siebie tylko jakis dobryprogram bo sicaglem Edit garage i niedziala
Niejestem takim noobkiem tylko jesli mial bym to zrobc toolem to poiwedzial bys jak ? bo ja sie na toolu nieznam najlepiejn na gg napisz bo tak to nbedze wolniej
Elo Elo mam taki ogromny problem xD
Mam zainstalowane Orginalne Gta Sa i chce Podmienic Nowe Autka ale niestety mam problemy podmienialem przez gta parking i gdy wlaczalem gta w polowie ladowania wywalalo z gry, prubowalem przez San Andreas Mod Installer i zainstalowalem wszystko ok ale gdy wlanacm gta i niestety autka niema podmienionego sprawdzalem i niedziala niewiem co mam zrobic poniewasz zmial juz wczesniej Nieorginalne Gta Sa i mody dzialaly a tera niedzialaja prosze o pomoc jak by co moje gg 5245455