Moim zdaniem to przesadzacie trochę. Jakby nie było glin to byśmy mieli taki burdel na świecie, że szkoda gadać. A co się tyczy polskiej policji - imo wszystkiego dobrze nie robią, no ale mamy kraj jaki mamy. A to za sprawą polityków, którzy "coś robią, ale jednak nic nie robią". Może nasi "pałecjanci" nie sprawują się tak dobrze jak ci np. w USA, lecz spójrzcie na to od drugiej strony - czy w gazetach codziennie widujemy nagłówki typu "psychopata zabił dziesięć osób"? Czy mamy w Polsce po***anych, bezmózgich terrorystów zabijających w imię Allacha? Raczej nie. I z tego bym się wam radził cieszyć.
sicilian napisał: Moim zdaniem to przesadzacie trochę. Jakby nie było glin to byśmy mieli taki burdel na świecie, że szkoda gadać. A co się tyczy polskiej policji - imo wszystkiego dobrze nie robią, no ale mamy kraj jaki mamy. A to za sprawą polityków, którzy "coś robią, ale jednak nic nie robią". Może nasi "pałecjanci" nie sprawują się tak dobrze jak ci np. w USA, lecz spójrzcie na to od drugiej strony - czy w gazetach codziennie widujemy nagłówki typu "psychopata zabił dziesięć osób"? Czy mamy w Polsce po***anych, bezmózgich terrorystów zabijających w imię Allacha? Raczej nie. I z tego bym się wam radził cieszyć.
Rzekłem.
No, bo Polska nie jest bogatym symbolem kapitalizmu. Gdyby tak było -> pałac kultury miałby przesrane. no joke intended.
Nie, nie widujemy takich nagłówków, bo w gruncie rzeczy, Polska to spokojniejszy kraj - porównanie go do juesej to drobna przesada.
Nie podoba mi się wszystko, co robią i tyle. Są potrzebni, a to, że nie zawsze wykonują swoja robotę, jak należy..
nie zachowujcie sie jak dzieci. nie ogolniajcie. to, ze jacys policjanci to zrobili to nie znaczy ze macie teraz bluzgac na wszystkich policjantow po kolei i to w wiekszosci tylko dla tego, ze inni tak robia. kultury troche.....
Zic -> ehh.. widać to ty jesteś ten gangsta i szlajasz się po dzielnicach.
co nie którzy mają racje :P nie można mówić, że policja jest nie potrzebna bo tak nie jest (a teksty "je*** policje" - fakt, dla mnie też są strasznie dziecinne)
a ta akcja to typowa pokazówka ;/
aha i terroryści w podziemiu? hmm.. takich reklamujących się faktycznie jeszcze nie widziałem ;]
Jest ta lepsza policja i ta gorsza. Jak wszędzie. Podam przykład tej bardzo złej - kiedyś kumpel podczas przerwy na żużlu poszedł się odlać do kibla. Wychodzi z toitoi, a ochrona (tzw. policja) zgarnęła go do samochodu, pojechali do lasu i mu obili pysk. W ramach napiwku ***ali mu 5 dych.
Piotr zebys wiedzial ze na policje... tylko byle nie do tych samych gosci xD
A co do tej 'historyki' to myslisz ze nie zdarzaja sie takie przypadki?? :p
Obecnie forum przegląda 39 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 39 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami