rp: 5412 skąd: west coast
zmieniam post poniewaz jakos sobie poradziłem z tym blędem w grze
teraz mam problemy z przejsciem a dokladniem z trafieniem powolnym samolotem w kółko nad samolotem, probowalem z 5 razy i powoli zaczyna mnie to nudzic to bo ilez mozna
to misja dla jakiegos bossa (niewiem jak sie nazywa)
musimy dojechac na lotnisko scigaczem(900)
potem ukrasc samolot i wleciec w kolko nad samolotem.
ale gry to probuje robic , ten moj samolot nie ma szans dogonic pasarzerski prywatny samolot
wiec probuje leciec na niego ale tez albo za nisko albo za wysoko
prosze o rade jak to przejsc
lub zamieszczam linka jak zwykle do przejscia( oczywiscie komu by sie chciało)
rp: 5412 skąd: west coast
to by bylo i jest bez sensu, ja mam procek 3,2 ghz i ramu 2 giga i karte 512mb i niema znaczenia jaka jest rozdzielczosci tak wyskakuje blad i tak,
ja tylko prosze o przejscie i danie sava
komu sie chce to bardzo prosze o komu niechce sie to nie
Wejdz na gtasite.pl i napisz im napewno ktoś ci przejdzie tu rozumiesz ludzie zajęci ale ja nawet rady bym docenił. Albo prubój do skutku jak się przejdzie to czuje się świetne uczucie. Poczytaj też solucję może bedzie konieczna zmiana rozdzielczości na najniższą gdzieś kiedyś tak radzili kolesiowi ,bo on miał taki sam problem co ty.
+++ EDIT (10.07.2007 01:25):
Wejdz na gtasite.pl i napisz im napewno ktoś ci przejdzie tu rozumiesz ludzie zajęci ale ja nawet rady bym docenił. Albo prubój do skutku jak się przejdzie to czuje się świetne uczucie. Poczytaj też solucję może bedzie konieczna zmiana rozdzielczości na najniższą gdzieś kiedyś tak radzili kolesiowi ,bo on miał taki sam problem co ty.