no to gdzie sie zabiera ta prostytutke z ulicy, bo ja na nia trabie , ona wsiada i kaze gdzies jechac , ale gdzie ??
ja juz wszystkie misje przeszedlem ( chyba) bo pojawiły sie napisy
jeszcze tylko musze poznajdowac te muszelki i kowadła no i zaliczyc wszystkie laski tylko szkoda ze nie moge zainstalowac MODa hot caffe bo wyskakuje jakis blad .
a na koniec zostawie import export bo to dla mnie bedzie najtrudniejsze
teraz mam problemy z przejsciem a dokladniem z trafieniem powolnym samolotem w kółko nad samolotem, probowalem z 5 razy i powoli zaczyna mnie to nudzic to bo ilez mozna
to misja dla jakiegos bossa (niewiem jak sie nazywa)
musimy dojechac na lotnisko scigaczem(900)
potem ukrasc samolot i wleciec w kolko nad samolotem.
ale gry to probuje robic , ten moj samolot nie ma szans dogonic pasarzerski prywatny samolot
wiec probuje leciec na niego ale tez albo za nisko albo za wysoko
prosze o rade jak to przejsc
lub zamieszczam linka jak zwykle do przejscia( oczywiscie komu by sie chciało)
to by bylo i jest bez sensu, ja mam procek 3,2 ghz i ramu 2 giga i karte 512mb i niema znaczenia jaka jest rozdzielczosci tak wyskakuje blad i tak,
ja tylko prosze o przejscie i danie sava
komu sie chce to bardzo prosze o komu niechce sie to nie
zmieniam post poniewaz jakos sobie poradziłem z tym blędem w grze
teraz mam problemy z przejsciem a dokladniem z trafieniem powolnym samolotem w kółko nad samolotem, probowalem z 5 razy i powoli zaczyna mnie to nudzic to bo ilez mozna
to misja dla jakiegos bossa (niewiem jak sie nazywa)
musimy dojechac na lotnisko scigaczem(900)
potem ukrasc samolot i wleciec w kolko nad samolotem.
ale gry to probuje robic , ten moj samolot nie ma szans dogonic pasarzerski prywatny samolot
wiec probuje leciec na niego ale tez albo za nisko albo za wysoko
prosze o rade jak to przejsc
lub zamieszczam linka jak zwykle do przejscia( oczywiscie komu by sie chciało)
tam jest 1-szy plik zapisu i tez na nim prosze zapisac (save sie nazywa gray imports) i od niego trzeba zaczac i na nim z poerotem zapisac)
jeszcze jak bysie panu chciało bo sa takie pola na mapie (fioletowe i żółte ) niby sa to wrogie bandy ale ja tam ich szukam i nikogo tam niemazeby polikwidowac ich i przejac ich teren