rp: 8322 skąd: England
Rzyuka - ale nawet jeśli zrozumiem sens muzyki, moja pomoc będzie raczej badziewna, gdyż nie znam trendów w niej obowiązujących... I gdy napisałem "nie wyraża dokładnie takiej samej opinii" używałem Twoich słów ale aby to teraz w pełni rozjaśnić napiszę - nasze posty wyrażają inne opinie, które mają ze sobą mało wspólnego głównie ze względu na postawę. Tobie się to nie podoba, a ja tego nie rozumiem, co NIE ZNACZY, że mi się nie podoba! Everything is clear now, innit?
rp: 18079 skąd: Vice City
oOo czas zakończyć te już prawie 2 stronne offtopy...
Teraz prezentuję nieco starszy utwór, również wykonany w FL Studio (tym razem w wersji 6).
Utwór nazywa się "Sparrow Flight" i został nagrany w zeszłym roku w wakacje i jeszcze za czasów mojego starego nicka 'PsYcHoll'...
Wrzuciłem na Speedyshare także wcześniejszy utworek, tym razem nagrany 'Rejestratorem dźwięku' bezpośrednio przy odtwarzaniu ukończonego przeze mnie 'dzieła'. "Abstraction"
Oby dwa utwory zostały stworzone w zeszłoroczne wakacje.
PS. Jeśli nie macie o czym dyskutować i wykorzystujecie ten temat tylko do nabijania sobie postów i kłótni pomiędzy sobą, to radzę znaleść sobie inny temat do takich działań.
mozna wiedziec z jakiego powodu moj poprzedni post zostal usuniety? przeciez zawarlem w nim rowniez moja "sarkastyczna" (piotr na pewno w ten sposob by ja okreslil) opinie na temat drugiego utworu ;/
Bo pier****łeś strasznie, a opinia najwyraźniej nie była dość czytelna i nie spełniała pewnych kryteriów :x
Od teraz proszę zająć się wyłącznie oferowaniem Kędziorowi kontraktów i MIŁYM komentowaniem jego twórczości.
Argh, ja na prawdę (p*ssy version: naprawdę) robię się straszny o O