prosze nie zamykajcie tego tematu.
czy ktoś mógłby podać linka z obrazkiem, tapetą lub zdięciem gdzie będzie widać oryginalny napis "SONY PSP" ?? na kazdym zdięciu jest albo SONY albo PSP a ja bym chciał zeby były razem. to bardzo ważne gdyż zamawiam smycze i firma produkująca smycze prosi mnie o podesłanie zdięć.
hej czy myślicie ze jak będe nosił PSP na smyczy do kluczy to sie moze jakoś PSP zacząć niszczyć? chodzi mi o ten zaczep do smyczy, jezeli bede nosił PSP na smyczy do kluczy to sie chyba moze ta farba zetrzeć.
Cytat: ej czy myślicie ze jak będe nosił PSP na smyczy do kluczy to sie moze jakoś PSP zacząć niszczyć?
Jeżeli chodzisz używając przyrodzenia to myśle że twoja konsolka może zetrzeć się o chodnik.
Zresztą i tak Ci nie polecam bo jak wyskoczą na Ciebie tak zwane ABS-y i "poproszą" o oddanie konsoli to będzie płacz i staniesz się drugim "An Hero" czyli drugim Mitchellem Hendersonem który zastrzelił się po tym jak skradziono mu iPoda.
Obecnie forum przegląda 211 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 211 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami