Chciałem wam zaprezentować program pt: "Moje logo news" Jest to program interaktywny, w którym możemy uczestniczyć za pośrednictwem smsów czy e-maili. W programie jest wiele fajnych nagród do wygrania, konkursy. Ciekawą rzeczą są też wiadomości z świata nowych technologii. Program jest nadawany od poniedziałku do soboty o 16:15 w iTV. Istnieje możliwość oglądania on-line (polecam FireFox).
te moje logo news to jedna wielka sciema jest. Ten gosciu mowi ze pierwszy sms wygrywa jakaś tam gierke, to mój qmpel wyslal 3 smsy jeden za drugim i czekamy. Poczekalismy 5 minut i gosciu mowi ze jeszcze nikt nie przyslal. Po niecalych 10 minutach doszedl pierwszy sms od jakiegos innego typka. Widac ze czekaja az nawysylaja wszyscy smsy zeby sobie na nich zarobic.
tomek, przeciez to oczywiste, przeciez przypuszczajac ze koszt tego smsa to 3zl od razu mozna zauwazyc ze to mniej niz rownowartosc tej gry, a oni przeciez musza miec w tym jakis cel
rp: 10317 skąd: Radom
Mój qumpel z klasy wygrał tam nagrodę... Koleś co prowadzi na antenie powiedzial, że dostanie 5 gier, a dostał tylko 1... a program raz na jakiś czas obejze.
Obecnie forum przegląda 22 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 22 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami