Gość

Rejestruj

· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 23:56
· GTAthegame · Forum · Pomoc
Musisz Być Zalogowany
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
VC błąd przy tworzeniu serva
ripeds napisany: 12.04.2007 19:49 Link Do Tego Posta
hood

rp: 5476
Witam

Chciałem założyć własny server w gta vc.............
ściągnąłem MTA 0.5 i posługiwałem się według tej instrukcji KLIKNIJ ( tworzenie serverow jest na samym dole ) wszystko idze dobrze tylko problem pojawia się teraz.....
otóż pisze że trzeba::////By uruchomić serwer klikamy Setup Server a następnie Start Server// Po kliknięciu na //Setup Server// Słyszy się dźwięk błędu (nie wiem jak określić ten dźwięk.. jest to zwykły dźwięk typowego błędu myśle że każdy będzie wiedział o jaki mi chodzi) po tym dźwięku żadny komunikat mi nie wychodzi następnie klikłem na start server i wyszło mi wszystko weszłem w vc:mp gold edition (jest to zwykły program do grania przez mp) i nie widziałem mojego serveru może to przez ten błąd nie wiem...

Może wy będziecie wiedzieli jak to zrobic HELLPP

Jak znacie jakie inne programy do tworzenia servera to też możecie dać //

Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Zobacz Posty Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
homolob napisany: 12.04.2007 20:14 Link Do Tego Posta
thug

rp: 6461
Może sproboj z tym poradnikiem http://gtam.info/index.php?mod=art&id=19&PHPSESSID=899f582319b006ae5b14836bcdf2d49b

Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Zobacz Posty Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
Master napisany: 14.04.2007 08:24 Link Do Tego Posta
hood

rp: 5429
ripeds ty masz stałe ip czy nie ? i zrób za pomoca tego poradnika do którego link podał xkubaxx

dvl napisany: 14.04.2007 08:52 Link Do Tego Posta
thug

rp: 6741
ripeds napisał:
Witam

Chciałem założyć własny server w gta vc.............
ściągnąłem MTA 0.5 i posługiwałem się według tej instrukcji KLIKNIJ ( tworzenie serverow jest na samym dole ) wszystko idze dobrze tylko problem pojawia się teraz.....
otóż pisze że trzeba::////By uruchomić serwer klikamy Setup Server a następnie Start Server// Po kliknięciu na //Setup Server// Słyszy się dźwięk błędu (nie wiem jak określić ten dźwięk.. jest to zwykły dźwięk typowego błędu myśle że każdy będzie wiedział o jaki mi chodzi) po tym dźwięku żadny komunikat mi nie wychodzi następnie klikłem na start server i wyszło mi wszystko weszłem w vc:mp gold edition (jest to zwykły program do grania przez mp) i nie widziałem mojego serveru może to przez ten błąd nie wiem...

Może wy będziecie wiedzieli jak to zrobic HELLPP

Jak znacie jakie inne programy do tworzenia servera to też możecie dać //

To co powiem raczej malo wniesie, ale bardziej chaotycznego postu w zyciu nie widzialem. :O

Żyłkaa napisany: 14.04.2007 12:03 Link Do Tego Posta
hustler

rp: 27676
to malo widziales... z jego postu przynajmniej mozna wszystko zrozumiec, a sa tacy ludzie ktorzy kiedy cos napisza to trzeba to czytac po 5 razy zeby ich post nabral sensu

· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 23:56
·
Obecnie forum przegląda 170 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 170 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies