Chciałem założyć własny server w gta vc.............
ściągnąłem MTA 0.5 i posługiwałem się według tej instrukcji KLIKNIJ ( tworzenie serverow jest na samym dole ) wszystko idze dobrze tylko problem pojawia się teraz.....
otóż pisze że trzeba::////By uruchomić serwer klikamy Setup Server a następnie Start Server// Po kliknięciu na //Setup Server// Słyszy się dźwięk błędu (nie wiem jak określić ten dźwięk.. jest to zwykły dźwięk typowego błędu myśle że każdy będzie wiedział o jaki mi chodzi) po tym dźwięku żadny komunikat mi nie wychodzi następnie klikłem na start server i wyszło mi wszystko weszłem w vc:mp gold edition (jest to zwykły program do grania przez mp) i nie widziałem mojego serveru może to przez ten błąd nie wiem...
Może wy będziecie wiedzieli jak to zrobic HELLPP
Jak znacie jakie inne programy do tworzenia servera to też możecie dać //
Chciałem założyć własny server w gta vc.............
ściągnąłem MTA 0.5 i posługiwałem się według tej instrukcji KLIKNIJ ( tworzenie serverow jest na samym dole ) wszystko idze dobrze tylko problem pojawia się teraz.....
otóż pisze że trzeba::////By uruchomić serwer klikamy Setup Server a następnie Start Server// Po kliknięciu na //Setup Server// Słyszy się dźwięk błędu (nie wiem jak określić ten dźwięk.. jest to zwykły dźwięk typowego błędu myśle że każdy będzie wiedział o jaki mi chodzi) po tym dźwięku żadny komunikat mi nie wychodzi następnie klikłem na start server i wyszło mi wszystko weszłem w vc:mp gold edition (jest to zwykły program do grania przez mp) i nie widziałem mojego serveru może to przez ten błąd nie wiem...
Może wy będziecie wiedzieli jak to zrobic HELLPP
Jak znacie jakie inne programy do tworzenia servera to też możecie dać //
To co powiem raczej malo wniesie, ale bardziej chaotycznego postu w zyciu nie widzialem. :O
to malo widziales... z jego postu przynajmniej mozna wszystko zrozumiec, a sa tacy ludzie ktorzy kiedy cos napisza to trzeba to czytac po 5 razy zeby ich post nabral sensu
Obecnie forum przegląda 170 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 170 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami