rp: 18079 skąd: Vice City
Temat ten zakładam, aby dowiedzieć się od was, jaką alternatywę dla programu Nokia PC Suite (oprogramowanie umożliwiające przeglądanie zawartości komórki przy użyciu komputera) polecacie.
Ja mam taki dylemat, iż nie posiadam orginalnego kabla USB do mojej Nokii 6610i i wymieniony wyżej Nokia PC Suite nie rozpoznaje go i nie mam możliwości połączenia z komórką.
Poszukuję alternatywnej aplikacji, która nie wymaga jak program Nokii, orginalnych akcesoriów. Czy znacie może jakąś dobrą aplikację tego typu?
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
ja też dołączam sie do prośby ponieważ nokia mojej mamy i przy okazji taty bo maja takie same . Komp nie czyta ich a moja nokia chodzi normalnie tylko musze ustawić tryb połączemnia
Nie jestem uzytkownikiem Nokii ani nie znam sie na aplikacjach do tego telefonu ale mam inny pomysl: Jesli twoj telefon ma mozliwosc kontaktu za pomoca IRDA kup sobie kabel do kompa ktory kosztuje 15 zl.
nie oryginalnym kablem dużo zdziałasz :p Lepiej zakup oryginalny niezawodny , skuteczny kabel nokia ca 53 lub dku 2 i delektuj sie programem nokia pc suite :p
Niewiem co do watku tematu ale też mam Pytanko ma tktos moze Plus Mix?? bo ja mam i jest all drogo a jak patrze na stronki plusa to niewidze ciekawych promocjii prosze o pomoc ;)
rp: 18079 skąd: Vice City
eskejd napisał: Chcialem pomoc, ale juz nawet za dobre checi jada czlowieka :X
Źle mnie zrozumiałeś - akurat nie takiej odpowiedzi się spodziewałem, ale dzięki za jej podanie; być może z niej skorzystam :)
tmster napisał: tylko juz wiem czemu alternatywy potrzebujesz ; ) bo on jest pod win 2000 i wyżej
Akurat się składa, że starsze wersje tego programu działają także na Windowsie 98SE; ale znów się kółko zamyka, bo "ten program nie rozpoznaje mojego kabla USB..."