Przyszedł czas na mnie nie bede sie rozpisywal......powod? kiepskie forum (male znaczenie) ogolnie pare typkow poza tym klan troche mi sie znudzil malo sie dzieje....
Niewiem co do watku tematu ale też mam Pytanko ma tktos moze Plus Mix?? bo ja mam i jest all drogo a jak patrze na stronki plusa to niewidze ciekawych promocjii prosze o pomoc ;)
Poznałem trochę serwery moim zdaniem jest pare ciekawych nowych zajęć np:
-Jazda Pociagiem(szkoda tylko ze 2 osoby ;[)
-Jazda na pace Pickupa
-Lepsze Synchro
-Snajpa
-ctrl i pjawia się rampa ;)
-przebijanie kół
Jak ktoś jeszcze coś widział albo chce ocenić 0.2 Pisać!!
co mnie wy obchodzicie? a wogole jakie teksty lol teraz chcialem do pokoju to znowu wyjeżdrzacie zastanów się co mówisz oO moje teksty....a wogóle jak się nie podoba to mozecie mi dać bana bo mnie obchodzi tylko klan...
tmster napisał: tomsven to ty jesteś sztywny tu ludzie maja specyficzne poczucie humoru i za tą stronę trzeba kochać wraz z lothronem ;* a i jak byś znał metzena to byś wiedział o co chodzi xD o i ja od razu wiedziałem o co chodzi .
Metzen mogę się przyłączyć ??
Myślisz że mnie banem przestraszysz.....gracze fajni w tym klanie ale jak wchodze na forum....a tak wogóle to w dupie mam specyficzne poczucie humoru nikt nie będzie takich głupich tekstów puszczał chyba że tobie się to podoba to mogą do ciebie tak mówić....
piasek tam jets i odpada.....z tym statkiem hmm w OR mielismy mape CS'a na statku z konterenami ***iście było choc jakby tego piasku niebyło to ***iście...i dojeżdżało by się banditami xD