Gość

Rejestruj

· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 22:58
· GTAthegame · Forum · Pomoc
Musisz Być Zalogowany
Szukaj · phpBB ·
· Wybierz stronę: 1
SA:MP Server nei działa
» Które miasto jest najlepsze?

Los Santos
35%35%35%

San Fierro
35%35%35%

Las Venturas
28%28%28%

» suma głosów: 14
Forgotten napisany: 08.04.2007 17:59 Link Do Tego Posta
hood

rp: 5419
Czasami mam tak, że zakładając server nie istnieje on na głównej liście serverów. Czy moge coś na to poradzić? Czy to zalezy ode mnie, czy od master servera?
PS. zmiana publicznego IP nic nie pomaga

Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Zobacz Posty Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
maros napisany: 08.04.2007 18:12 Link Do Tego Posta
thug

rp: 6427
Trzeba ustawić MOZE
lanmode 0 – jeśli chcesz grać tylko przez localhost ustaw to na 1

^ do góry ^
Ten Użytkownik Nie Przebywa Obecnie Na Forum Zobacz Profil Tego Użytkownika Zobacz Posty Tego Użytkownika Napisz E-Mail Do Tego Użytkownika Skontaktuj Się Przy Pomocy Komunikatora Gadu-Gadu Napisz Prywatną Wiadomość Do Tego Użytkownika
adrx napisany: 08.04.2007 19:18 Link Do Tego Posta
zbanowany

rp: 8383
Lol po kiego uja ta ankieta?

Upewnij się czy włanczasz serwer (czarna konsola- zapomniałem nazwe pliku) i wtedy wklejasz swoje IP to Favorites

grzesiek napisany: 08.04.2007 19:55 Link Do Tego Posta
szmarki szmark

rp: 7550
znawcy z dupy się znaleźli ~_^

maros - lanmode szczerze...nic nie daje w tym przypadku ze przez localhosta bedziesz gral. wiec ciii, jak sie nie znasz.

forgotten - tak jak drn mądrze napisał, wklej swoje IP do favorites. a jak sprawdzic ip? http://ip.wp.pl ;-)

aha - przez publiczne IP nie idzie grac, musisz miec zewnetrzny adres. jezeli nie masz takiego...zostaje gra przez hamachi :o

//margines: ankieta elo, umarłem. jest może opcja 'SA ssie', Hm...?

pozdro miśki

//editzor: Plz, podaj tutaj konfiguracje twojego serwera -_-

Forgotten napisany: 09.04.2007 11:42 Link Do Tego Posta
hood

rp: 5419
Co do lanmode to maros walnął jak łysy grzywką o kant kuli. Drn i pwn3rrrr, umiem robić serva i wszystko działa. Czasami mi sie tylko zdaża, że nie moge znaleźć swojego serva na głównej liście, a co za tym idzie - cała perspektywa wielogodzinnej gry na własnym serverze pada i tak miałem wczoraj gdy pisałem tego posta. IP mam wporządku. Zapytałem tylko czy moge mieć jakiś wpływ na to, czy znajde sie na głównej liście.
PS. ankieta jest po to, aby sprawdzić, które miasto jest najbardziej lubiane, bo nie wiem czy dokańczać projekt mapki w Los Santos. Ale zauważyłem, że pomysł na gre w LS bardzo sie podoba ludziom wchodzącym na mojego serva.
Pozdro

dvl napisany: 10.04.2007 04:11 Link Do Tego Posta
thug

rp: 6741
LOL ale bardzo adekwatna jest do treści Twojego postu, forgotten. :dddd

· Wybierz stronę: 1
· Moderatorzy · Grupy
· Obecny czas: 22.11.2024 22:58
·
Obecnie forum przegląda 299 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników
Razem: 299 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami
STATYSTYKI »
news · forum · blogi · mobile · rss · pliki · filmy · njoy · szukaj · mapa
© 2004 - 2024 GTAthegame
Kopiowanie materiałów bez zgody autorów jest zabronione!
Wszystkie prawa zastrzeżone · Polityka prywatności · Cookies