mam pytanko. moze znacie jakies strony ktore oferuja darmowe domeny + hosting + jakis dobry kreator stron www. za darmo. na prv.pl probowalem, zalozylem jedna a drugiej nie moge i wogule kijowaty i majacy malo mozliwosci jest ich kreator. please help!
rp: 14369 skąd: Nowy Sącz
Kreator stron?
Nie wiem za bardzo co masz na myśli. Jeżeli chodzi o bezwysiłkowe stworzenie strony to:
1) nie polecam,
2) jedyne co mi się przewinęło przez oczy - vgh.pl, stawianie phpfusion.
rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
ovh.pl jako darmowy :check:
ovh.pl jako płatny też Mam tam konto i jestem happy, może przepłaciłem troszkę, ale obsługa klienta jest pierwsza klasa. Po 15 min od przelania pieniążków po 18 miałem już do dyspozycji swoją strone.
Jeśli chodzi o darmowe i dobre to rtu.pl - php i mysql 50 mb na strone ale za prosba mozna zwiekszyc, yoyo.pl jest wolnym serwerem ktorego nie polecam ale z tego co pamietam mial automatyczny instaler phpBB, php-fusion itd.
Z platnych i tanich plecam serwer forall.pl max 20 zl na rok zaplacisz za najmniejszy pakiet 100 mb, ostatnio dali duzo modernizacji i serwer juz prawe wogole nie siada, posiada automatyczna instalke wiekszosci systemow cms i for.
A jesli chodzi o drozszy i najstabilniejszy serwer to moim zdaniem wygrywa serwis tmbnet.pl
a wlasnie jezeli platny to niech ktos mi powie ile mnie to bedzie kosztowac (za miesiac)
bo nie za bardzo rozumem oferty na home.pl. ktos cos wspominal ze za rok 20zł... naprawde tak tanio?
Obecnie forum przegląda 52 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 52 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami