Tu piszcie to co chcecie o innych gracz na psp niż gta.
Ja opisze Prince of persia rewelations jest to dość ciekawa napiepszanka na miecze i inne bronie średniowieczne. Jest to oczywiście prince of persia dusza wojownika tylko z paroma zmienionymi rzeczami jak np. tytuł i to że niema krwi. Polecam ją cierpliwym fanom akrobatycznych sztuk walki.
Na PSP jest całkiem sporo gier ; ]
Ja polecam (poza GTA) szczegolnie WipeOut Pure (futurystyczne wyscigi z domieszką III wojny swiatowej na trasie), znane i kochane Loco Roco.
Ponadto mam Most Wanteda i Midway Arcade Game Treasures, ale nic specjalnie super-zajebsitego to to nie jest, nawet jesli przy drugiej pozycji mozna sie troche pobawic wspominajac stare czasy ; ]
A w demo Killzone'a gralem i nie lapie do konca czemu ta gra az tak wysokie noty pozdobywala. Moze sie rozkreca pozniej, mnie w kazdym razie znudzil system rozgrywki po minucie ; p
A więc napisze streszczenie gry. Prince płynąc do prsi wraz ze swymi ludźmi zostaje zakatowany przez obcy statek pełen dziwnych potworków kturymi przewodzi pewna laska i ta k zaczyna się gra. Po niezbyt długiej walce wszyscy ludzie naszego bohatera zostają wybici a prins musi zmierzyć się z kapitanem potworków kutry po odebraniu mu 1\4 rzycia kopem wysyła cie poza statek. Następnie prądy morskie wywalają cię na wyspę gdzie jest ruina zamku w którym zostajesz uwięziony aż do końca gry zdobywasz rórzne umiejętności korzystania z piasków czasu między innymi będziesz musiał zmieniać ruinę zamku w wspaniały pałac. Do twoich obowiązków należy także rozwalanie coraz to nowych przeciwników potyczki z bossami i uciekanie przed dużym potworem piaskowym o imieniu Dahaka niedaleko przed końcem gry zakładasz taką dziwną maskę i stajeswz się dość dziwnym potworem co ma swoje słabe i mocne strony. Fajne w tedy jest to że jesteś silniejszy i odradzają ci się piachy czasu ale wadą to że z czasem ubywa ci życia wkońcu dachaka umiera a ty płyniesz do persi gdzie zastaje cie niezbyt miła niespodzianka ...