rp: 18079 skąd: Vice City
Czy mod, który przenosiłby miasto Liberty City z GTA LCS do środowiska gry GTA Vice City, ktoś zaczął już tworzyć ?
Teraz, to raczej GTA LCS jest na topie i mod GTA:LC (przenoszący całe GTA3 do Vice City) jest troszkę przestarzały...
(miasto znamy z GTA3, misje te same, tylko silnik z GTA:VC i możliwość latania helikopterami oraz jeżdżenia motocyklem)
a tak, powstałaby modyfikacja (kolejna) do Vice City, która przeniosłaby całe miasto z GTA:LCS łącznie z misjami i byłoby w sumie takie GTA:Liberty City Story :P
i Ci, którzy nie mieliby konsoli PSP, a mieliby PeCeta, to przekonaliby się jakie jest GTA Liberty City Stories, oraz zaoszczędziliby kasę :P
Nie musieliby wydawać łącznie 1000 złotych na najnowszą konsolkę firmy SONY, a także na świetną gierkę GTA LCS.
niestety obawiam sie ze taki mod nie istnieje i nie powstanie gdyby ktoś przeniósł misje z lcs na pc to r* by się pluło bo dużo by stracili, a samego miasta nie ma sensu przenosic drugi raz....
Nic mi o tym nie wiadomo. I szczerze mówiąc - Wątpię żeby ktoś się tego podjął. Do zrobienia byłoby dużo rzeczy, w tym cała masa całkowicie NOWYCH tekstur, jedna całkowicie nowa dzielnica i sporo nowych modeli samochodów, budynków, itd..
A tak btw - w tym przypadku jest to strasznie nie na rękę Sony - Robią handhelda, R* robi grę, dla której wielu ludzi ową konsolkę kupuje, a wielu zbiera na nią kasę. I tu powstaje modyfikacja, która cała gre przenosi na kompa i w sumie po co wydawac ponad 300$ jak mozna zassac moda? Dokończyć możesz sobie sam.
Nawet gdyby ktoś to mógł zacząć robić - Robiłby to dłuuugoo po premierze LCS. A długo po premierze LCS będzie nowe gta na ps3 i nowe gta na psp. Więc małokto by się tego podjął.
PS: Zmieniłem nazwę tematu, bo taką to o dupę potłuc...
Zle kojarzysz link ;x Zapowiadali nowy silnik i ***ly, ale wszystko jest tak jak w Vice - Zachowane sa nawet helikoptery, ktorych w LCS nawet nie mozemy zobaczyc ;x Troche trudniej sie spada z motoru i koniec roznic.
widocznie nie były na bierząco z tematami LCS, ale mnie one nie dotyczyły, bo i tak nie mam PSP i jak już się nawet interesowałem to tylko dlatego, żeby Was o tym poinformować
jak tak to przeniesienie z PSP na PS2 nie jest żeczywiście zbyt trudne...