rp: 5593 skąd: Kraków
Ema
Jak wiemy w tą niedziele czeka nas trudny mecz z ANO w lidze, wiec Loth postanowił zorganizować treningowy sparing z klanem STARS. Mecz odbył sie dzisiaj o 19.00 na naszym serverze. Od samego początku była ostra walka o każdy frag dlatego ten mecz był zacięty i pasjonujący. Pierwszą runde graliśmy na MP5, GTG skin Niggaz, STARS rozpoczęło mecz w Gangstaz. Pierwsza runda wygraliśmy z wynikiem 30-22 po dobrej i zgranej grze naszej ekipy. Zaś druga runda była o wiele ciekawsza, rozpoczęliśmy ją dobrze z wynikiem 4-0 ale STARS nie dawało za przegraną i ciągle prowadzenie przechodziło z jednej strony na drugą. Końcówka była ciekawa było po 28 i po szybkiej akcji STARSów wygrali tą runde 28-30. Wiec Ostateczny rezultat:
GTG 58-52 STARS
Skład na MP5: Lothronik, RIP#, wutang, Tatar, DahuS
Skład na SO: Lothronik, RIP#, Ryder, wutang, DahuS
Pragnę dodać, że mecz odbył się w miłej i kulturalnej atmosferze. Oba klany darzą się szacunkiem wiec nie było niemiłych incydentów. Dodam też, że dobrze zagraliśmy obie rundy zważywszy na to, że klan STARS jest jednym z najlepszych klanów Ligi. Mam nadzieje, że mecze z DC i ANO odbędą sie w równie miłej atmosferze i z korzystnym wynikiem dla Nas.
Poniżej zamieszczam screeny z sparingu (screens by gtg.RIP#):
To tyle z mojej strony, pzdr STARS i w imieniu całego GTG thx za sparing :).
Nom to był wyjątkowy mecz bo był to mój debiut w barwach GTG a graliśmy ze STARS ( moj były klan) i trudno mi było tak grac, ztremowany byłem ale na obrzyny już lepiej:P
+++ EDIT (22.02.2007 13:07):
wutang napisał: Nom to był wyjątkowy mecz bo był to mój debiut w barwach GTG a graliśmy ze STARS ( moj były klan) i trudno mi było tak grac, ztremowany byłem ale na obrzyny już lepiej:P
ps: to było takie moje pierwsze sprawozdanko w nowym klanie:) mam nadzieje ze bede następne też będą, fotek jest mało bo byłem tak przejęty grą, że o nich zapomialem ale RIP zawsze o wszystkim myśli i udzielil mi ich xd
Ech...takie kłótnie tworzyły wspaniały i niepowtarzalny klimat klanu 2F2F.
Ps. z 2F2F to były normalne góra 3 osoby( ALiEN,RiP,destro) o reszcie nie będę wspominał :p
ale po co ? nie można było by sie zmienić i wtedy w klanie była by normalna atmosfera? a tak to co drugi chce odchodzic.. bo ktoś go wyzywa od cieniasów itd..
Obecnie forum przegląda 156 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 156 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami