rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
W tym temacie będziemy przedstawiać zdjęcia swojej dzielnicy widoków z okna i ogólnie okolic swojego zamieszkania. No i pasowało by napisać w jakiej dzielnicy się mieszka troche opisać ją.
O to moje widoki z okien
Zdjęcie nr 1 i 2 to widok z okna pokoju tam gdzie mam kompa a zdjęcie nr 3 to widok z mojego pokoju. Zdjęciazrobione pare miesięcy temu bo moja siostra wzieła do krakowa cyfrówke i niemogłem świerzych zdjęć zamieścić
widok z pokoju rodziców (zdjęcie robione przez okno balkonowe dlatego widac tam kawałek barierki ;p), tak przed blokiem mamy parking, a to zielone po prawej to masz UM - a właściwie jego połowa :> + USC
widok z okna w moim pokoju (jak odwróce głowę w lewo od kompa ). widac troche wejscia do mojej klatki schodowej...
...a jak przesunie się obraz trochę bardziej do góry i w lewo to ujrzy się coś takiego (to po lewej to budynek ing banku)
Stare zdjęcie z 2005. Zdjęcie z okna dam jutro bo już ciemno i nic nie widać. o/ Osiedle domkow jednoroczinnych. Nie ma tutaj żadnego bloku, ale to pewnie dlatego, ze kilka ulic dalej jest lotnisko. \o/
YAY YAY YAY. Zapomnialem o tym temacie
Oto obiecana aktualka.
1 Widok na ulice
2 Widok z balkonu
3 Widok z mojego okna ;o
zdjecia z okna mojego pokoju; okno jest lekko po prawej stronie od monitora. widok patrzac z okna lekko w lewo
tak jak wyzej, ale widok na prost z okna
tak jak wyzej, ale widok w prawo z okna
zdjecie z balkonu (na balkon wychodzi się z pokoju rodziców). widok na lewo z balkonu
tak jak wyzej, ale widok na prawo z balkonu
tak jak wyżej, ale widok bardzo na prawo z balkonu
widok na mój blok
wszystkie zdjęcia robione 1 września 2005 roku. nowszych nie mam. duzo sie zmieniło. jest teraz nowa droga z bruku, nowe parkingi, boisko do piłki plażowej, koszykówki. na jednym zdjeciu jest budynek w rozbiorce. teraz juz dawno go nie ma.
Zdjęcia robione z koma, więc jakosc miejscami moze zasysac zdziebka : o
A teraz tłumaczenie:
1. Zdjęcie zrobione gdzieś tak w połowie Wattmanngasse, na wyjściu z Gloriette - Nie widać wejścia do mojej 'nowoczesnej kamienicy', jest za to moj cien.
2. Moj cien kontratakuje, razem z dosc demoniczną wizją Wattmanngasse.
3. Wejście na złą i niedobrą klatkę schodową. Dobrze, że zdązyli szybę wymienic zanim zdjeciami sie zajalem ^^
4. Tu jeszcze numerek i nazwa ulicy, tak sobie cyknąłem.
5. Widok z tarasu na 'ogrod' (brakuje mi lepszego okreslenia oO) sąsiadów. : p
6. Widok z Tarasu dość ogólnie : p Gościnnie: kupka liści.
1. Widok z mojego okna na park, obok którego usytuowany jest mój dom.
2. J/w tylko trochę bardziej na prawo.
3. Widok z pokoju moich rodziców na Middle Street Resource Centre i wokół kupa domków ;p.
4. Zdjęcie z koszem na psie odchody w roli głównej, z tyłu na wprost mój dom (ten którego reszty nie widać zza krzaków). Z prawej macie domek taki sam (poza tym, że to wielkie okno w przypadku mojego jest wertykalnie o połowę mniejsze) także możecie sobie wyobrazić jak wygląda mój...
rp: 8322 skąd: England
po pierwsze... oznajmiam oficjalnie, że nie interesuję się samochodami (:O!), po drugie to nie nasz (xD), po trzecie nie widzę z okna (;p)... ale mogę zobaczyć w drodze powrotnej z egzaminu dzisiaj (:O)