Zainspirowany moim ulubionym modem do VC - LC, zacząłem pracę nad skinem Leone dla Tommy'ego. Oto screen: (kiepska jakos, zrobilem go w LC xE)
Wersja z lewej jest prawie skonczona -> Użyłem tekstury black suit z SA dla lepszego efektu :p Wersja z prawej to Beta 0.2 - Zrobiłem tylko koszulę
Myślę, że popracuję jeszcze trochę nad butami i marynarką, ale ogólnie jest już prawie gotowe.
Później w końcu wrzucę do pliku txd, tak żeby działało jako normalny stroj z VC.
PS: W pierwszej wersji NIE będzie modeli z cutscenek.
PS2: Jak wszystko pójdzie ok to postaram się rozwinać projekt i skonwertować większość strojów z LCS (pomoc lothronika mile widziana).
EDIT: Dzięki pomocy zza granicy udało mi się doprowadzić do normalnego działania owego pliku ^^ DOWNLOAD
Jesto wersja surowa, niespakowana, bez readme, bez screenów.
Za pomocą programu IMGtool wrzucamy plik do .../models/gta3.img . Zalecane zrobienie kopii zapasowej pliku ^^
rp: 21709 skąd: Warszawa
Nie no, tutaj oczywiście nie WY tylko lothronik podsunął GENIALNY pomysł... ;f
A tak na serio to może GTG przetłumaczyć na angielski? xD Wiecie, wszystkie newsy trzeby pisać w dwóch językach, wszystkie arty przetłumaczyć itd... ;D Byłoby el0. A z tym forum może być, mogłoby być śmiesznie.
Wypuściłem wersję pierwszą i z miejsca mam prośbę:
sdr -> Mógłbyś wrzucić gdzieś na serwer GTG plik, gdy tylko uporządkuję wszystko i spakuję go? ;] Przydałby sie jakiś pewny, działajacy mirror.
Mogles poczekac te 3 tygodnie, byłby rok od ostatniego posta > < I wątpie, zebys sobie instalnal, bo dawno jzu to zeszlo z rapida, a nie wiem gdzie to mam ; D
Jakby co sdr'a pytac, on sicagal.. kiedys. xd
Obecnie forum przegląda 126 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 126 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami