Już od wakacji noszę się z tym pomysłem i wreszcie zdecydowałem o wprowadzeniu go w życie. Otóż mam Wam do zaoferowania drodzy userzy odpłatne aliasy pocztowe
w komplecie z przekierowaniem www
lub dowolnym wpisem DNS w wybranej subdomenie atrakcyjnej domeny
*.gta.co.pl. Domenę tą zakupiłem dla GTG w lipcu i wreszcie postanowiłem zrobić z niej jakiś użytek
CO.pl to nowa polska domena, zupełnie jak popularne w Wielkiej Brytanii CO.uk. Jak już wspomniałem, do wyboru są następujace opcje:
- alias pocztowy twoja_nazwa@gta.co.pl + przekierowanie www twoja_nazwa.gta.co.pl (w ramce lub bez) do dowolnej strony
- alias pocztowy twoja_nazwa@gta.co.pl + wpis DNS (NS, CNAME, MX, A) twoja_nazwa.gta.co.pl
Cena każdego z tych dwóch kompletów wynosi 10PLN/rok (do negocjacji na gg lub mailu
). Ponadto informuję, że aliasy z tej domeny nie będą do zdobycia w żadnym konkursie, tak więc nie macie na co czekać ;p Obecnie zajęte nazwy to "sdr" i "aliasy" - reszta jest wolna. Aby sprawdzić dostępność subdomeny wystarczy wejść pod adres
twoja_nazwa.gta.co.pl - jeśli otworzy się strona głowna GTG tzn ze subdomena jest wolna ;] Zamówienia przyjmuję pod adresem
aliasy -at- gta.co.pl.
Pytania można zadawać w tym temacie.
edit Aha, zapomniałem dopisać, że samą domenę *.co.pl można nabyć na stronie
http://domeny.co.pl za 25PLN/rok. Swoją ofertę kieruję do osób zainteresowanych subdomeną w gta.co.pl dlatego na wszelki wypadek ostrzegam żeby nie sypać mi tu textami w stylu "a tam są normalne za 25 zeta to to sie nie opłaca" ;p Myślę że mamy jasność.