- Takie możliwości jak w morrowindzie
- Demolka miasta że mozna np budynki rozwalac
- Wiekszy relalizm
- jakieś podziemia
- fajniejsze pojazdy lodzie podwodne itp
- pekna grafika
- dobre wymagania
- mala cena w sklepie
Cytat: lol! myslisz ze gry robi sie 2 tyg. i do tego od nowa?
:D
przeciez kazdy wie, ze chodzi nam o jakies info, a nie o wydanie
:D
a neXt GTA bedzie super el0 wyczes, bo bedzie nowy silnik i wogole : o
Nowy silnik != dobry silnik ;/ Było już kilka sequeli (na nowym silniku), na których się zawiodłem, ale miejmy nadzieje, że w przypadku GTA: nowy silnik = dobry silnik xE
Można by połączyć wszystkie części, wszystkie ich cechy (tylko te dobre ), dodać zmienianie pór roku, pare nowych pojazdów, interakcje z otoczeniem, inne super bajery, i wyszłoby... 15GB na dysku. Mimo wszystko, może być.
Siema for @ll !! Wrócilem po długim czasie i zamerzam brac czynny udzial w forum itp. Dawno mnie tu niebylo wiec tak dkoladnie niewiem coi sie tu dzieje ale widze ze sie duzo zmienilo . Nowy kolor FoRuM itp. Bo jak niektorzy moze pamietaja to ja pisalem posty itp. gdy gtg bylo na niebiesko rzadzil Lothronik (niewiem czy jeszcze jest) i oczywiście Sdr :P . Ale dobra wracajac do tematu postu (mimo, że jak widze ostatni koment jest ze stycznia) to w GTA 4 widzialbym nast. rzeczy:
- możliwość chodzenia po kanałach.
- jakieś śnieżne miasto xD
- aby R* zrobili tak ze zamiast krasc taxi mozna bylo do niego wsiasc i pojechac w wyznaczone przez nas miejsce
- aby odczas smierci tracic cala kase, ale z takim bajerem, że zamiast chodzic z milionamy $ przy sobie to by oddawac ile sie chce do banku.
(Jeżeli napisalem jakieś rzeczy, które juz byli przez was piasne to sorry ale niechcialo mi sie czytać 5 stron postów :P)
Cytat: rzadzil Lothronik (niewiem czy jeszcze jest)
Cicho, kanclerz niechetnie wypowiada się o swoich poprzednich wcieleniach ; ] Wkrótce załapiesz, skoro masz zamair pisywać regularnie.
A temat został ostatnio ponownie otworzony, więc pisz, nie krępuj się. I jako, że nie ma akurat nikogo innego z redakcji pod ręką, witamy ponownie. Chociaz ja tak zmierzchlych czasow jak niebieskie gtg nie pamietam ; ]]
Fajnie by też bylo jakby bohaterem byl chinczyk albo jakiś azjata xD bo mieliśmy juz białych i czarnych bohaterów gry wiec teraz pora na żółtego xD (kto wie może wcielimy się w postać WuZiMu ).
możecie powiedzieć, zę oszalałem ale żeby misje byly trudniejsze i mniej kasy sie dostawalo bo takto chęc ukończenia fabuły będzie większa. Oczywiście misje i wynagrodzenie aby szly stopniowo. I nieobrazilbym się jakby bylo więcej posesji ;)
aha i chyba trzeba wspomniec ze mozemy sie spodzewac nowych poastaci bo patrzac tak dokladniej to Vice City i San Andreas oraz LCS i VCS to wszytko jest jakby wieksza fabula a w Gta IV widzimy liczbe IV wiec mozemy sie spodziewac nowych ludzi i postaci (wedlug mnie) bo juz dawno po gta3 powinno byc gta 4 ale bylo VC i SA czyli jakby "dodaytki" do gta3 natomiast moze po gta4 bedzie gta bla bla bla i bedzie kontynuacja 4.
mam nadzieje ze zrozumieliscie a jezeli nie to.......trudno
jak do tej pory najczęściej pojawiającą się w serii postacią był chyba salvatore leone. tylko w vc i gba się nie pokazał... ale imo gta4 to będzie całkiem nowy rozdział w serii i nie zobaczymy tam postaci znanych z poprzednich części. nawet trudno się domyslić w którym roku zostanie osadzona fabuła. imo powinien to być 2003-2004