klimatyczna mgiełka wprost wymiata i ownuje.
wg ciebie zentrix gta 3 jest rox bo nie ma motorów i helikopterów? ;<
ja gram ciągle w gta III. ostatnio wypatruje bugi i tym podobne. chętniej wracam niż do vc
EDIT: zauważyłem że newbie's rozkręciły temat na nowo :D
jak już to ja tez coś napisze
Trójkę uważam za najlepszą odsłonę GTA, ponieważ była przełomem w całej serii (graficznym)... i nie tylko. Świetny klimat, fabuła. I to słodkie milczenie Claude'a.
Cytat: wg ciebie zentrix gta 3 jest rox bo nie ma motorów i helikopterów?
Źle mnie zrozumiałeś chodzi o to że dla mnie GTA3 jest i tak najlepsze mimo tego że nie ma motorów i heli.
A większość osób(10 letnie lub mniej n00bki a.k.a american gangstaz w polskiej wersji zaczynający swoją przygodę z serią GTA od tych nowszych części jak SA)* właśnie nie docenia GTA3 przez to że ma mniejsze możliwości od VC czy SA(szczególnie przy SA na myśl przychodzi mi sformułowanie - "przerost formy nad treścią") :F
*Żeby nikt od razu na mnie nie naskakiwał że to do niego, ale tu mowa o dzieciakach cieszących pałę z tego że skina zainstalowali po tygodniu męczarni i zatruwania d**y innym na forach lub robiących siarę na Multi wszystkich carkillując, czyli mowa o mega noobach, zresztą chyba sami wiecie o jaką część naszego społeczeństwa chodzi xD
Ja gram, i zawsze, jak tylko mam czas. A nie mam ponieważ jeszcze chodzę do liceum, a to już druga klasa i rok do matury, wiec chyba sami rozumiecie.
Grałem w nią, odkąd tylko istnieje.
rp: 5557 skąd: Kraków
Gram Gram i to cały czas... na PC lub PS2. GTA III zawsze będzie dla mnie najlepszą grą , pod względem tego specyficznego mrocznego klimatu , ponurego miasta i świetnie dobranych postaci. Jeśli ktoś mówi o GTA to kojarzy mi się od razu trójeczka - najlepsza gra z serii GTA. Szkoda tylko , że główny bohater jest niemową , ale może chcieli żeby tak było - Claude Speed to taki cichy morderca i jest moim ulubionym bohaterem głównym , gość ma klase jest prawdziwym gangsterem i zabójcą na zlecenie