To jest pewne że nie wydadza tego wraz z premierą GTA4. Ale mam przeczucie że jakiś rok po GTA4 wyjdzie SAS i to zakończy serię stories. Jak narazie wszystkie części 3D były ze sobą powiązane, więc jeśli zaczęli robić storiesy tych części to myślę ze zakończą swoje dzieło.
Ludzie, załapcie proszę, że PSP to oddzielna platforma o możliwościach zblizonych do Ps2 - Owszem, wątpię zeby wydali SAS razem z GTAIV, ale pojawienia się samej gry nie można wykluczyć - Nawet jesli bedzie to juz po premierze 4ki, to wątpię zeby zrezygnowali z zarabiania na psp i po prostu ot tak ucieli serię.
rp: 6853 skąd: Przedmieścia Liberty
Mimo iż GTA4 wyjdzie na konsole PS3, To Jako prezent dla posiadzaczy PS2 mogli by wydać SAS. Była by to najgenialniejsza gra na świecie. Trochę większe miasto, nowe samochody, zdobycie góry chiliad! Ja osobiście wolałbym chodzić Ryderem i poznać jego historię: jak zdradził Grove itp. Rockstar napewno wyda tę część mam nadzieję że na PS2
!!
Ja sądze rze wydadzą to po jakimś czasie po gta IV bo teraz mają zajęte ręce gta IV-órką i sądze rze dórzo osób kupi sas z ciekawości czy R* wsadził całe sa na UMD Jest terz szansa ale mała rze R* wyda SAS na psp 2 ale niesądze bo raczej chcieli by mieć zyzki z czałego świata a przesto rze psp2 jest wersją limitowaną i wydaną tylko w niektórych krajach niezbyt im by sie to opłacało.
przeciez studio ktore pracuje przy powstawaniu gta4 to inny oddzial niz studio produkujace storiesy... czemu z ciekawosci? przeciez na pewno przed ewentualna premiera bedzie ogloszone jaki teren zostal uzyty
rp: 5557 skąd: Kraków
Chciałbym żeby SAS wyszło na PSP , bo sam posiadam PS2 i PSP i zagrałbym sobie w to - jednak z punktu widzenia PSP jest to raczej nie możliwe. SA zajmowało ponad 4gb - zaś płytka UMD zajmuje 1,8 gb - widać właśnie efekty VCS (wolno wczytające się tekstury , masa bugów , znikające auta z garażów). Więc SAS jest raczej nie możliwe na konsolke PSP - chociaż bym chciał.
Bohaterem głównym mógł by być Cesar , ale wolałbym Cataline.
Albo jakiś nowy bohater. W sumie to z tego punktu widzenia SAS na PSP jest w sumie bardzo trudno do zrealizowania. Może by tak GTA: San Andreas Stories - Los Santos, potem San Fierro i Las Venturas (trzy osobne gry).