bananaboj - to jest legalna wersja (robiona przez activision) i nie rip z ps2. Gra ma swój oryginalny instalator, autorun, pliki readme - pc, a także w dziale options film "PC credits" - Jakoś tekstur nawet jest nieporównywalnie lepsza z tymi na ps2 i xboxa. Technicznie wszystko ogólnie działa jak w thug2 na pc.
W takim razie dlaczego nigdzie nie ma o tym wzmianki? Nawet na oficjalnej stronie są wypisane platfrmy, ale nie ma PC, w sklepach można kupić wersje na konsole ale nie na PC. No i nigdzie nie widziałem żadnej recenzji pecetowej wersji.
A ze zrobieniem instalatora, filmików, plików itp. nie ma żadnego problemu.
bananaboj - a co powiesz na tryb multiplayer, opcje profili gamespy i oficjalne serwery? xD Wiem, że nie ma wzmianki, ale potrzeba matką wynalazków xO
falek - napewno widziałeś już gameplay z project 8. Gra odbiega dość znacznie od tego rendera co pokazali na E3. naprzykład - grawitacja dalej jest taka sama, że da rade skakać na kilkadziesiąt metrów w góre, nie biorąc pod uwagę siły wybicia. W sumie to poprawili tylko focus w czasie robienia tricków i to nawet w czasie tego bullet time'a skater dość nierealistycznie obraca tą deskę, jakby większy nacisk położyli na obracanie deską niż ruszanie ją nogami w odpowiednim sposób i moment. W sumie sam jestem ciekaw jak to będzie wyglądać w praniu, ale jak dla mnie póki co rewelki nie ma.
rp: 5583 skąd: ze wsi
ja mam konsolę Nintendo GameCube i mam grę Tony Hawk's Underground 2 i muszę przyznac, ze gra jesy nawet fajna ale grawitacja do kitu nie mam karty pamięci i nie moge zachowac gry gralem w nia nie dawno i wyskoczylem na jakies rampie i wybilo mnie na ok 30 m ale dobre tricki są .