Trochę cierpliwości i dasz radę, wyrobisz w sobie kolejny level umiejętności panowania nad sobą. Zauważ w czym problem i go rozwiąż. Polecam i trzymam kciuki!
Już tyle razy próbowałem, że straciłem całą cierpliwość. Za stary jestem, żeby spędzać ileś tam godzin na graniu ciągle w tą samą misję, a chciałem zobaczyć co jest później w fabule.
Nie. Musiałem sobie zdowngrade'ować grę z wersji steamowej, ale to raczej nie powinno mieć znaczenia. Korzystałem z tego narzędzia. W sumie faktycznie wprowadziłem cię w błąd za co przepraszam, ale dopiero kiedy zainstalowałem grę zauważyłem, że nie mam wersji 1.0 Tak czy inaczej, kodów nie używałem żadnych.
Jeśli ten save powoduje u ciebie jakieś problemy, a bardzo ci zależy na wersji gry, możesz ew. podesłać mi spakowaną grę - przejdę jeszcze raz. Nie chciałbym zasysać "kopii zapasowych" z jakichś podejrzanych źródeł.
Nie spoko nic się nie stało. Po prostu wydawało mi się, że zostawiłeś mi inny zestaw broni. Ale po dokładnym sprawdzeniu na savie nie było użytych kodów. Dzięki raz jeszcze.
Obecnie forum przegląda 266 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 266 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami